Kövess minket
Facebook Logo
index background
badge
logo

VIP party karszalag

Ezt nem akarod kihagyni!

VIP életérzés

Sokakban merülhet fel a gondolat, hogy vajon milyen lehet VIP utasként kilátogatni a Snowattackre? Erre a kérdésre könnyű választ kapni: FANTASZTIKUS és KIHAGYHATATLAN! 😊 

Na jó, kicsit azért kifejtjük, hogy pontosan mit tehettek meg, mi vár rátok, hogyha VIP utasként tartottok velünk!

VIP utasaink számára törekszünk, hogy a szórakozóhelyeken biztosítsuk a legkényelmesebb bejutást és legmegfelelőbb kikapcsolódási lehetőségeket. Ennek köszönhetően különböző előnyökben részesülhetnek, amelyeket sima party upgrade karszalaggal rendelkező utasaink nem élvezhetnek. 

Mire jogosít fel a VIP karszalag?

  • A karszalag részvételi lehetőséget biztosít a különböző nappali és esti programokon és a bulikban még a garantáltan soron kívüli bejutásra (természetesen érkezési sorrend szerint) is feljogosít, minden nappali - La Refuge des Glaciers, Chalet de la Toura - és az éjszakai helyszíneinkre - Snowattack Aréna, Smithey's Tavern, Grotte du Yeti bar, L'Avalanche. 
  • A zenés események fő helyszínén, a Snowattack Arénában külön kiemelt helyet biztosítunk, az emeleten ahol zavartalanul élvezhetitek a koncerteket, előadásokat.
  • A pultok előtt történő sorbaállást is igyekszünk megkönnyíteni számotokra az Arénában, hiszen az elkülönített VIP részhez saját pult is társul.
  • Mindezek mellett limitált számban welcome itallal is készülünk számotokra a fő zenei helyszínen.

A karszalag limitált darabszámban 159 € / db áron elérhető! Fontos tudni, hogyha VIP karszalag már magába foglalja a party upgrade karszalagot, ezért azt nem kell megvásárolni!

logo

15 éves

tapasztalat

250 000

elégedett ügyfél

Átfogó

partnerhálózat Európában

Flexibilis

fizetési kondíciók

Igényre

szabott utazások

FESTIVAL TRAVEL INTERNATIONAL KFT.

1055 Budapest, Szent István körút 29.

Nyitva: H-P 9:00-17:00

Engedélyszám: U-001407

Telefon: +36 70 339 6339

E-mail: info@snowattack.hu

A Festival Travel a Sziget Zrt. és a Meex Group része.

Készítette az alphapro.hu