Sztornó biztosítás

SEGÉLYVONAL: +36 1 465 3666

Partnerünk, az EUB-Assistance a nap 24 órájában, az év 365 napján készen áll arra, hogy segítséget nyújtson Neked, bárhol is legyél a világban!
A SZTORNÓ BIZTOSÍTÁS HIÁNYÁBÓL EREDŐ KÁROKÉRT A FESTIVAL TRAVEL FELELŐSSÉGET NEM VÁLLAL!

 

SZTORNÓ BIZTOSÍTÁS
Azoknak a magánszemélyeknek javasoljuk, akik szeretnék elkerülni, hogy egy váratlan esemény tönkretegye az utazást, már annak megkezdése előtt. Ezen biztosítás a részvételi díj azon részére köthető meg, amely lemondás esetén az Utazási Iroda által nem lenne visszatéríthető az utasnak.

Az EUB által köthető sztorno biztosítás a Covid-19 megbetegedésre is érvényes!

Sztornó biztosítás igénybevételéhez kérjük, hogy dobj egy üzenetet az [email protected] címre!

Melyik típust válasszam?
EGT tagállamban TB-vel rendelkező magánszemélyek 2 típusból választhatnak: 

  • sztornó basic
  • sztornó kombi maxi

EGT tagállamon kívüli TB-vel rendelkező, valamint EGT tagállamban és tagállamon kívüli országban TB-vel nem rendelkező magánszemélyeknek nem áll módunkban sztornó biztosítást kötni! 

 

A sztorno termékismertetőt itt találod!

A SZTORNÓ BIZTOSÍTÁS A KÖVETKEZŐKET TARTALMAZZA:
Utazásképtelenség esetén:
Ha a vevő lemondani kényszerül a szolgáltatást a feltételekben meghatározott okok (pl. váratlan betegség, baleset, haláleset, bűncselekmény, munkaviszony megszűnése, válás) miatt, akkor a biztosító megtéríti a szolgáltató (pl. utazási iroda vagy légitársaság) által leszámlázott kötbért a kötvényen feltüntetett összeg mértékéig és arányában, az esetleges önrész levonásával.
Útmegszakítás esetén: Ha az ügyfél az utazást vagy egyéb biztosított szolgáltatást nem tudja teljes időtartamban igénybe venni a feltételekben meghatározott okok (pl. kórházi kezelés, közeli hozzá tartozó otthoni életveszélyes állapota) miatt, akkor a biztosító megtéríti a biztosított által még fel nem használt szolgáltatásokat (pl. szállás esetén fennmaradó napokat, repülő vagy vonatjegy esetén a még fel nem használt jegyek árát).
Sztornó Kombi termék esetén a szerződéskötés feltétele, hogy egyidejűleg az utazás teljes tartamára utasbiztosítási szerződés is létrejöjjön az utasra vonatkozóan.

 

ELNEVEZÉS   Kombi Maxi Basic
Hogyan köthető? BBP-vel Önállóan
Díja 4 %-a a csomagárnak 5 %-a a csomagárnak
Biztosított utazási díj 4.000.000 Ft 2.000.000 Ft
Ezen belül utasonként 2.000.000 Ft 500.000 Ft
Önrész mértéke, ha a biztosítási esemény az Utas Covid-19 megbetegedése, sürgősségi kórházi fekvőbeteg gyógykezelése, elhalálozása, vagy a következő típusú baleseti sérülései: csonttörés, szalagszakadás,
legalább III. fokú égési sérülés
0 % 20 %
Önrész mértéke egyéb esetben 20 % 20 %

 

A sztorno biztosítás feltételeit itt találod!