Rólunk

A JELSZÓ: FENT LESZEL EGY HÉTIG!

Csak Rád vár Közép-Európa legnagyobb sí-,snowboard és zenei fesztiválja!

 

2020-ban 13. alkalommal kerül megrendezésre Les Orres -ben a legnagyobb téli fesztivál.

A francia Alpok lélegzetelállító hegycsúcsai között évről évre fiatalok ezrei gyűlnek össze az utánozhatatlan Snowattack élményért.

 

Napközben síelés és snowboard a hó szerelmeseinek, megfűszerezve egyedülálló programokkal. Naplemente után pedig zenei programok és végeláthatatlan bulik várnak egészen hajnalig, nemzetközi és magyar sztárfellépőkkel. Megállás nélkül, egy egész héten át.

 

Gyere és legyél te is fent velünk egy hétig!

 

Már mész is?

Foglald le csomagod kedvezményesen November 30-ig! További információkért kattints a Szálláscsomagok menüfülre!
Amennyiben szeretnél értesülni ajánlatainkról és híreinkről, kérjük add meg hozzájárulásod az alul található négyzet bejelölésével.

Hozzájárulok ahhoz, hogy a Festival Travel International Kft az általam megadott e-mail címre általános, vagy a korábbi vásárlásaim illetve érdeklődéseim alapján testreszabott hírlevelet, reklámokat, elektronikus hirdetést és egyéb tájékoztatásokat és ajánlatokat küldjön, vagy egyébként megkeressen a Festival Travel International Kft és partnerei által forgalmazott termékekről és nyújtott szolgáltatásokról. Tudomásul veszem, hogy hozzájárulásomat bármikor indoklás és korlátozás nélkül visszavonhatom az info@meex.hu e-mailcímre vagy a 1095 Budapest, Soroksári út 48 postai címre küldött üzenettel, illetve az adatkezelés részletes feltételeit a Festival Travel International Kft adatkezelési tájékoztatója tartalmazza, amely a https://meex.hu/adatvedelem weboldalon érhető el.