Rólunk

A JELSZÓ: FENT LESZEL EGY HÉTIG!

Csak Rád vár Közép-Európa legnagyobb sí-,snowboard- és zenei fesztiválja!

 

2022-ben már 14. alkalommal kerül megrendezésre a legnagyobb kelet-európai téli fesztivál!

A francia Alpok lélegzetelállító hegycsúcsai között évről évre fiatalok ezrei gyűlnek össze az utánozhatatlan Snowattack élményért.

Idén új helyszínen támadunk! 

 

Napközben síelés és snowboard a hó szerelmeseinek, megfűszerezve egyedülálló fun programokkal. Naplemente után zenei programok és végeláthatatlan bulik várnak mindnekit, egészen hajnalig, nemzetközi és magyar sztárfellépőkkel.
Megállás nélkül, egy egész héten át!

 

Gyere és csatolj fel te is!
Legyünk együtt fent egy hétig! 🙂 

 

Nem találtál kedvedrevalót?

Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj soron kívül a legtutibb téli programjainkról, amelyek jelen időszakban is biztonságos kikapcsolódási lehetőséget biztosítanak!

Hozzájárulok ahhoz, hogy a Festival Travel International Kft. az általam megadott e-mail címre általános, vagy a korábbi vásárlásaim illetve érdeklődéseim alapján testreszabott hírlevelet, reklámot, elektronikus hirdetést és egyéb tájékoztatást és ajánlatot küldjön, vagy egyébként megkeressen a maga és partnerei által forgalmazott termékekről és nyújtott szolgáltatásokról.
Tudomásul veszem, hogy hozzájárulásomat bármikor indoklás és korlátozás nélkül visszavonhatom az
[email protected] e-mail címre vagy a 1095. Budapest, Soroksári út 48 postai címre küldött üzenettel.
Az adatkezelés részletes feltételeit a Festival Travel International Kft. adatkezelési tájékoztatója tartalmazza, amely a
https://festivaltravel.hu/adatvedelem/ weboldalon érhető el.