Rólunk

A JELSZÓ: FENT LESZEL EGY HÉTIG!

Csak Rád vár Közép-Európa legnagyobb sí-,snowboard- és zenei fesztiválja!

 

2021-ben Les Orres falujában az 5., míg összességében a 14. alkalommal kerül megrendezésre  a legnagyobb kelet-európai téli fesztivál!

A francia Alpok lélegzetelállító hegycsúcsai között évről évre fiatalok ezrei gyűlnek össze az utánozhatatlan Snowattack élményért.

 

Napközben síelés és snowboard a hó szerelmeseinek, megfűszerezve egyedülálló fun programokkal. Naplemente után zenei programok és végeláthatatlan bulik várnak mindnekit, egészen hajnalig, nemzetközi és magyar sztárfellépőkkel.
Megállás nélkül, egy egész héten át!

 

Gyere és csatolj fel te is!
Legyünk együtt fent egy hétig! 🙂 

 

Már mész is?

Szeretnél te is egyike lenni az első 100 utasunknak, és kedvezményes áron hozzájutni a Super Early Bird csomagokhoz? Akkor foglalj most az "Árak" menüfül alatt és csapj le az egyik ajánlatunkra!
Amennyiben szeretnél értesülni ajánlatainkról és híreinkről, kérjük add meg hozzájárulásod az alul található négyzet bejelölésével.

Hozzájárulok ahhoz, hogy a Festival Travel International Kft. az általam megadott e-mail címre általános, vagy a korábbi vásárlásaim illetve érdeklődéseim alapján testreszabott hírlevelet, reklámokat, elektronikus hirdetést és egyéb tájékoztatásokat és ajánlatokat küldjön, vagy egyébként megkeressen a Festival Travel International Kft. és partnerei által forgalmazott termékekről és nyújtott szolgáltatásokról. Tudomásul veszem, hogy hozzájárulásomat bármikor indoklás és korlátozás nélkül visszavonhatom az [email protected] e-mail címre vagy a 1095 Budapest, Soroksári út 48. postai címre küldött üzenettel. Az adatkezelés részletes feltételeit a Festival Travel International Kft. adatkezelési tájékoztatója tartalmazza, amely a https://meex.hu/adatvedelem weboldalon érhető el.