Ollie Jam

Helyszín: Lounge

Regisztráció szükséges

Info Pont

Ügyesen bánsz a deszkáddal vagy léceddel? Gyere és mutasd meg, milyen magasra tudod helyezni a mércét! Jelentkezz az Ollie Jam-re akár léccel, akár snowboarddal és döntsd meg a 110 cm-es rekordot!

Körről körre 10 cm-t emelünk az akadályon és 3 próbálkozásod lehet! A legjobb férfi és női versenyzőt díjazzuk, úgyhogy érdemes mindent beleadni!

FIGYELEM! A programon résztvevők száma korlátozott, ezért kötelező az előregisztráció az Info Pontban!

 

Nem találtál kedvedrevalót?

Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj soron kívül a legtutibb téli programjainkról, amelyek jelen időszakban is biztonságos kikapcsolódási lehetőséget biztosítanak!

Hozzájárulok ahhoz, hogy a Festival Travel International Kft. az általam megadott e-mail címre általános, vagy a korábbi vásárlásaim illetve érdeklődéseim alapján testreszabott hírlevelet, reklámot, elektronikus hirdetést és egyéb tájékoztatást és ajánlatot küldjön, vagy egyébként megkeressen a maga és partnerei által forgalmazott termékekről és nyújtott szolgáltatásokról.
Tudomásul veszem, hogy hozzájárulásomat bármikor indoklás és korlátozás nélkül visszavonhatom az
[email protected] e-mail címre vagy a 1095. Budapest, Soroksári út 48 postai címre küldött üzenettel.
Az adatkezelés részletes feltételeit a Festival Travel International Kft. adatkezelési tájékoztatója tartalmazza, amely a
https://meex.hu/adatvedelem/ weboldalon érhető el.