Regisztráció szükséges

Info Pont

Ha már tele a hócipőd, kösd fel a nyúlcipőt! Gyere, fuss velünk, célunk a hegytető, ha elsőként érsz oda, élményeid fellegvárában Snowattack ajándék lesz az újabb tégla! Utad során a hóbuckák alatt apróbb nyeremények is várnak Rád.

A hegyre futó verseny 100 méteres, 10 %-os  emelkedőn zajlik, nevezni korlátlan számban lehet. A leggyorsabb férfi és női versenyzőinket díjazzuk, illetve indítunk külön gyermekversenyt is!

 

Nem találtál kedvedrevalót?

Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj soron kívül a legtutibb téli programjainkról, amelyek jelen időszakban is biztonságos kikapcsolódási lehetőséget biztosítanak!

Hozzájárulok ahhoz, hogy a Festival Travel International Kft. az általam megadott e-mail címre általános, vagy a korábbi vásárlásaim illetve érdeklődéseim alapján testreszabott hírlevelet, reklámot, elektronikus hirdetést és egyéb tájékoztatást és ajánlatot küldjön, vagy egyébként megkeressen a maga és partnerei által forgalmazott termékekről és nyújtott szolgáltatásokról.
Tudomásul veszem, hogy hozzájárulásomat bármikor indoklás és korlátozás nélkül visszavonhatom az
[email protected] e-mail címre vagy a 1095. Budapest, Soroksári út 48 postai címre küldött üzenettel.
Az adatkezelés részletes feltételeit a Festival Travel International Kft. adatkezelési tájékoztatója tartalmazza, amely a
https://meex.hu/adatvedelem/ weboldalon érhető el.