Fáklyás lecsúszás

Helyszín: X Snowattack Hütte

Regisztráció szükséges

Info Pont

Vegyél részt az egyik leghangulatosabb esti programunkon! Több százan, fáklyával a kézben csússzuk be pályazárás után a hegyet! Indulás a Snowattack Hüttéből , vagy pedig várj ránk a Teraszon bulizás közben, amíg meghozzuk a tüzes hangulatot!

A programon résztvevők száma korlátozott, ezért kötelező az előregisztráció az Info Pontban! Részvétel csak tapasztalt lesiklóknak ajánlott!

 

Nem találtál kedvedrevalót?

Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj soron kívül a legtutibb téli programjainkról, amelyek jelen időszakban is biztonságos kikapcsolódási lehetőséget biztosítanak!

Hozzájárulok ahhoz, hogy a Festival Travel International Kft. az általam megadott e-mail címre általános, vagy a korábbi vásárlásaim illetve érdeklődéseim alapján testreszabott hírlevelet, reklámot, elektronikus hirdetést és egyéb tájékoztatást és ajánlatot küldjön, vagy egyébként megkeressen a maga és partnerei által forgalmazott termékekről és nyújtott szolgáltatásokról.
Tudomásul veszem, hogy hozzájárulásomat bármikor indoklás és korlátozás nélkül visszavonhatom az
[email protected] e-mail címre vagy a 1095. Budapest, Soroksári út 48 postai címre küldött üzenettel.
Az adatkezelés részletes feltételeit a Festival Travel International Kft. adatkezelési tájékoztatója tartalmazza, amely a
https://meex.hu/adatvedelem/ weboldalon érhető el.