Óriás Jelmezes lecsúszás

Helyszín: X Snowattack Hütte

Itt az idő, hogy Te is részese legyél a már hagyománynak számító Óriás Jelmezes lecsúszáson! Ne csak a korábbi felvételekről irigykedj a közel 1000 résztvevőre, le a téli cuccokat, elő a maskarákat és öltözzetek be! Vedd minél vagányabbra a figurát és ki tudja, talán ott a helyed a következő évi Aftermovie-ban!

A program a Snowattack Hütténél kezdődik egy közös bemelegítő bulival, majd 14.00-kor nyakunkba vesszük a hegyet és közösen lecsúszunk a Teraszhoz. Érdemes táskát hozni magaddal, amibe bele tudsz pakolni leérkezésig. Utána elkattintjuk a Snowattack Óriás Csoportképét, és nincs megállás egészen pályazárásig!

 

Nem találtál kedvedrevalót?

Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj soron kívül a legtutibb téli programjainkról, amelyek jelen időszakban is biztonságos kikapcsolódási lehetőséget biztosítanak!

Hozzájárulok ahhoz, hogy a Festival Travel International Kft. az általam megadott e-mail címre általános, vagy a korábbi vásárlásaim illetve érdeklődéseim alapján testreszabott hírlevelet, reklámot, elektronikus hirdetést és egyéb tájékoztatást és ajánlatot küldjön, vagy egyébként megkeressen a maga és partnerei által forgalmazott termékekről és nyújtott szolgáltatásokról.
Tudomásul veszem, hogy hozzájárulásomat bármikor indoklás és korlátozás nélkül visszavonhatom az
[email protected] e-mail címre vagy a 1095. Budapest, Soroksári út 48 postai címre küldött üzenettel.
Az adatkezelés részletes feltételeit a Festival Travel International Kft. adatkezelési tájékoztatója tartalmazza, amely a
https://meex.hu/adatvedelem/ weboldalon érhető el.