Bikinis & Jelmezes lecsúszás

Helyszín: Snowattack Hütte

Itt az idő, hogy Te is részese legyél a már hagyománynak számító Bikinis és Jelmezes lecsúszáson! Ne csak a korábbi felvételekről irigykedj a közel 1000 résztvevőre, le a téli cuccokat, elő a nyári felszerelést és öltözzetek be! Vedd minél vagányabbra a figurát és ki tudja, talán ott a helyed a következő évi Aftermovie-ban!

A program a Snowattack Hütténél kezdődik egy közös bemelegítő bulival, majd 14.00-kor nyakunkba vesszük a hegyet és közösen lecsúszunk a Teraszhoz. Érdemes táskát hozni magaddal, amibe bele tudsz pakolni leérkezésig. Utána elkattintjuk a Snowattack Óriás Csoportképét, majd kezdetét veszi a Fesztivál egyik legnagyobb nappali bulija!

 

Már mész is?

Szeretnél te is egyike lenni az első 100 utasunknak, és kedvezményes áron hozzájutni a Super Early Bird csomagokhoz? Akkor foglalj most az "Árak" menüfül alatt és csapj le az egyik ajánlatunkra!
Amennyiben szeretnél értesülni ajánlatainkról és híreinkről, kérjük add meg hozzájárulásod az alul található négyzet bejelölésével.

Hozzájárulok ahhoz, hogy a Festival Travel International Kft. az általam megadott e-mail címre általános, vagy a korábbi vásárlásaim illetve érdeklődéseim alapján testreszabott hírlevelet, reklámokat, elektronikus hirdetést és egyéb tájékoztatásokat és ajánlatokat küldjön, vagy egyébként megkeressen a Festival Travel International Kft. és partnerei által forgalmazott termékekről és nyújtott szolgáltatásokról. Tudomásul veszem, hogy hozzájárulásomat bármikor indoklás és korlátozás nélkül visszavonhatom az [email protected] e-mail címre vagy a 1095 Budapest, Soroksári út 48. postai címre küldött üzenettel. Az adatkezelés részletes feltételeit a Festival Travel International Kft. adatkezelési tájékoztatója tartalmazza, amely a https://meex.hu/adatvedelem weboldalon érhető el.