Beerpong bajnokság

Helyszín: Terasz

Regisztráció szükséges

Info Pont

Mesterlövészek, gyülekező! Itt az ideje, hogy egy igazi sportban is megmérettessétek magatokat! Partnereddel együtt nevezettek 2 fős csapatban és verekedjétek át magatokat az egész mezőnyön! Vedd célba az ellenfél poharát, és legyél Te a Snowattack Beerpong bajnokság győztese! Persze megéri küzdeni, hiszen a bajnok egy karton sörrel lesz gazdagabb!

Nevezési díj:  10 € / 2 fős csapat

FIGYELEM! A programon résztvevők száma korlátozott, ezért kötelező az előregisztráció az Info Pontban!
A tavalyi népszerűségre való tekintettel idén 2 alkalommal szervezzük meg a beerpong versenyt. A csapatok egyenes kiesési rendszerben küzdenek, az első 2 csapatot díjazzuk.

 

Nem találtál kedvedrevalót?

Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj soron kívül a legtutibb téli programjainkról, amelyek jelen időszakban is biztonságos kikapcsolódási lehetőséget biztosítanak!

Hozzájárulok ahhoz, hogy a Festival Travel International Kft. az általam megadott e-mail címre általános, vagy a korábbi vásárlásaim illetve érdeklődéseim alapján testreszabott hírlevelet, reklámot, elektronikus hirdetést és egyéb tájékoztatást és ajánlatot küldjön, vagy egyébként megkeressen a maga és partnerei által forgalmazott termékekről és nyújtott szolgáltatásokról.
Tudomásul veszem, hogy hozzájárulásomat bármikor indoklás és korlátozás nélkül visszavonhatom az
[email protected] e-mail címre vagy a 1095. Budapest, Soroksári út 48 postai címre küldött üzenettel.
Az adatkezelés részletes feltételeit a Festival Travel International Kft. adatkezelési tájékoztatója tartalmazza, amely a
https://meex.hu/adatvedelem/ weboldalon érhető el.