Snowattack - Készpénzmentes fizetés!

 

Új, biztonságos fizetési rendszert vezetünk be a Snowattack-en!

 

Modern világunk egyik legkényelmesebb megoldása a kártyás fizetési mód, hiszen mindössze egy érintés a bankkártyáddal vagy a mobiloddal már elegendő a vásárláshoz! Nos, mi ezen csavartunk egyet, de nyugi, te csak jól járhatsz vele.

 

 

PLAYIT CARD KISOKOS

 

Kártya információk:

A kártya egy ingyenesen igényelhető, forint alapú prepaid bankkártya, mely regisztrációt követően minden Mastercard elfogadóhelyen használható, bárhol a világon. A kártya használata az első hónapban ingyenes, február hónaptól a kártyafenntartási díj 199Ft/hónap, amennyiben van megfelelő fedezet a kártyán. A kártya fedezete soha nem megy le mínuszba, ezért ha nem használod a kártyád, költséged sincs vele 😉

A kártya a helyszínen készpénzzel, FORINTBAN vagy akár saját bankkártyáról is feltölthető.

A saját bankkártyánál kedvezőbb EUR árfolyamon használható a kártya külföldön.

Ha marad pénz a kártyádon, azt átutalhatod saját bankszámládra, teljes regisztrációt követően elköltheted vagy akár bankautomatából is kiveheted.

Utazáshoz és otthoni használatra is tökéletes.

 

PlayIT Card Kedvezmények:

Regisztrálj INGYENESEN egy forint alapú PlayIT Card-ot a hozzá tartozó mobilapplikációban, és tölts le INGYEN egy MOZIJEGYET 😎

 

Szeretnél ingyen sört, VIP napi karaszalagot, vagy Fundango x Snowattack Shop kedvezményt?! Akkor csekkold minden nap a PlayIT Card kedvezmény oldalt, hiszen a Snowattack alatt további szuper kedvezmények várnak!

 

Igényeld és regisztráld a kártyád a buszos út alatt vagy érkezéskor a check-in során!

 

Kártya regisztráció:

 

PlayIT Card applikáció

App Store: https://apps.apple.com/hu/app/playit-card/id1437783506?l=hu

Google Play Store: https://play.google.com/store/apps/details?id=org.dipocket.PlayITCard

Snowattack applikáció – PlayIT Card menüpont

vagy
https://playit.dipocket.org/


SNOWATTACK CARD KISOKOS

 

Kártya információk:

A kártya egy ingyenesen igényelhető, euró alapú prepaid bankkártya, mely regisztrációt követően minden Mastercard elfogadóhelyen használható, bárhol a világon. A kártya használata az első hónapban ingyenes, február hónaptól a kártyafenntartási díj 1 €/hónap, amennyiben van megfelelő egyenleg a kártyán.

A kártya a helyszínen készpénzzel vagy akár saját bankkártyáról is feltölthető. Ha marad pénz a kártyádon, azt átutalhatod saját bankszámládra, vagy teljes regisztrációt követően elköltheted vagy bármely bankautomatából kiveheted.

 

Ezeken a helyeken szerezheted meg a kártyádat:

A buszos út során a guideoktól.

A hét folyamán napközben a Snowattack Infópontban, éjszaka pedig a Miller Party Arénában

 

Feltöltőpontok nyitvatartása: 

8:00 – 12:00  és 14:00 – 18:00 Snowattack Infópont
9:00 – 17:00 Snowattack Program pont
12:00 – 19:00 FDG # Snowattack Shop
22:00 – 02:30 Miller Party Aréna

 

 

<< Általános tájékoztató >>
<< A Snowattack card ÁSZF >>
<< Panaszkezelési szabályzat >>
<< Adatkezelési szabályzat >> 

 

Még nincs mobiltárca-alkalmazásod?

Mi is kell ehhez pontosan?

Ahhoz, hogy mobillal fizethess, legalább 4.4-es verziószámú Android operációs rendszer kell a telefonodra, és fontos az is, hogy NFC-s legyen. Szükséges még egy mobiltárca alkalmazás és az alkalmazásba regisztrálható bankkártya. Ha ötezer forint felett fizetsz, egy azonosítót kell majd beütnöd a terminálon, vagy a mobiltelefonodban (a bankkártya PIN kódját vagy a mobiltárca által megadott egyéb kódot).

Töltsd le valamelyik bolti mobilfizetés alkalmazást androidos, NFC-képes telefonodra, és regisztráld benne Mastercard® vagy Maestro® bankkártyádat.