Snowattack - Készpénzmentes fizetés!

 

Új, biztonságos fizetési rendszert vezetünk be a Snowattack-en!

 

Modern világunk egyik legkényelmesebb megoldása a kártyás fizetési mód, hiszen mindössze egy érintés a bankkártyáddal vagy a mobiloddal már elegendő a vásárláshoz! Nos, mi ezen csavartunk egyet, de nyugi, te csak jól járhatsz vele.


SNOWATTACK CARD KISOKOS

Ezeken a helyeken szerezheted meg a kártyádat:
Érkezéskor a busz parkolóban
Érkezés napján a Snowattack Infópontban
A hét folyamán napközben a Snowattack Infópontban, éjszaka pedig a Miller Party Arénában

Kártya információk:
A kiváltás egyszeri költsége 2 €
A minimum feltöltési limit 10 €
Ha marad pénz a kártyádon, azt átutalhatod más bankszámládra, vagy teljes regisztrációt követően bármely bankautomatából kiveheted.
A kártya használata az első hónapban ingyenes, március hónaptól a kártyafenntartási díj 1,5 €/hónap, amennyiben van megfelelő egyenleg a kártyán.

Kártya regisztráció:
https://snowattack.dipocket.org/

Feltöltőpontok nyitvatartása: 
9:00 – 17:00 Roar Snowattack Terasz (Program pont)
8:00 – 12:00  és 14:00 – 18:00 Snowattack Infópont
22:00 – 02:30 Miller Party Aréna

 

 

<< Általános tájékoztató >>
<< A Snowattack card ÁSZF >>
<< Panaszkezelési szabályzat >>
<< Adatkezelési szabályzat >> 

 

Töltsd le az alkalmazások egyikét, fizess a mobiloddal a Snowattacken és zsebeld be a kedvezményeket!

 

Még nincs mobiltárca-alkalmazásod?

Mi is kell ehhez pontosan?

Ahhoz, hogy mobillal fizethess, legalább 4.4-es verziószámú Android operációs rendszer kell a telefonodra, és fontos az is, hogy NFC-s legyen. Szükséges még egy mobiltárca alkalmazás és az alkalmazásba regisztrálható bankkártya. Ha ötezer forint felett fizetsz, egy azonosítót kell majd beütnöd a terminálon, vagy a mobiltelefonodban (a bankkártya PIN kódját vagy a mobiltárca által megadott egyéb kódot).

Töltsd le valamelyik bolti mobilfizetés alkalmazást androidos, NFC-képes telefonodra, és regisztráld benne Mastercard® vagy Maestro® bankkártyádat.

 

 

Már mész is?

Foglald le csomagod kedvezményesen November 30-ig! További információkért kattints a Szálláscsomagok menüfülre!
Amennyiben szeretnél értesülni ajánlatainkról és híreinkről, kérjük add meg hozzájárulásod az alul található négyzet bejelölésével.

Hozzájárulok ahhoz, hogy a Festival Travel International Kft az általam megadott e-mail címre általános, vagy a korábbi vásárlásaim illetve érdeklődéseim alapján testreszabott hírlevelet, reklámokat, elektronikus hirdetést és egyéb tájékoztatásokat és ajánlatokat küldjön, vagy egyébként megkeressen a Festival Travel International Kft és partnerei által forgalmazott termékekről és nyújtott szolgáltatásokról. Tudomásul veszem, hogy hozzájárulásomat bármikor indoklás és korlátozás nélkül visszavonhatom az info@meex.hu e-mailcímre vagy a 1095 Budapest, Soroksári út 48 postai címre küldött üzenettel, illetve az adatkezelés részletes feltételeit a Festival Travel International Kft adatkezelési tájékoztatója tartalmazza, amely a https://meex.hu/adatvedelem weboldalon érhető el.