Játékszabályzat

Roar x Snowattack 2020-as Facebook játék játékszabályzata

LETÖLTÉS

Roar x Snowattack 2020-as nyereményjáték játékszabályzata

LETÖLTÉS

Fundango x Snowattack 2020-as Facebook játék játékszabályzata

LETÖLTÉS

Ballantine’s x Snowattack 2020-as Facebook játék játékszabályzata

LETÖLTÉS

Dorko x Snowattack 2020-as Instagram játékszabályzata

LETÖLTÉS

Miller x Snowattack 2020-as Facebook játékszabályzata

LETÖLTÉS

Store 13 x Snowattack 2020-as Instagram játékszabályzata

LETÖLTÉS

Ballantine’s x Snowattack 2020-as Facebook játék játékszabályzata

LETÖLTÉS

GoPro 2020-as Facebook játék játékszabályzata

LETÖLTÉS

Instax 2020-as Facebook játék játékszabályzata

LETÖLTÉS

 

 

 

 

 

Már mész is?

Szeretnél te is egyike lenni az első 100 utasunknak, és kedvezményes áron hozzájutni a Super Early Bird csomagokhoz? Akkor foglalj most az "Árak" menüfül alatt és csapj le az egyik ajánlatunkra!
Amennyiben szeretnél értesülni ajánlatainkról és híreinkről, kérjük add meg hozzájárulásod az alul található négyzet bejelölésével.

Hozzájárulok ahhoz, hogy a Festival Travel International Kft. az általam megadott e-mail címre általános, vagy a korábbi vásárlásaim illetve érdeklődéseim alapján testreszabott hírlevelet, reklámokat, elektronikus hirdetést és egyéb tájékoztatásokat és ajánlatokat küldjön, vagy egyébként megkeressen a Festival Travel International Kft. és partnerei által forgalmazott termékekről és nyújtott szolgáltatásokról. Tudomásul veszem, hogy hozzájárulásomat bármikor indoklás és korlátozás nélkül visszavonhatom az [email protected] e-mail címre vagy a 1095 Budapest, Soroksári út 48. postai címre küldött üzenettel. Az adatkezelés részletes feltételeit a Festival Travel International Kft. adatkezelési tájékoztatója tartalmazza, amely a https://meex.hu/adatvedelem weboldalon érhető el.