Influencerek

PANKA

Gyarmati Anna (vagy Gyarmati Panka) 1993. január 6-án született Egerben. Európa-bajnok és junior világbajnok magyar snowboardos. Bár 2019 májusában bejelentette visszavonulását, tehetsége, a sport iránti elkötelezettsége és hitelessége miatt egyértelműen a 2020-as Snowattack-en a helye!

BENIIPOWA

Nagy Benedek (BENIIPOWA) egy mindössze 21 éves blogger, akinek Instagram profilját közel 340 ezren követik. YouTube csatornáján megörökíti egy-egy napját vagy bármilyen vicces dolgot: kihívásokat teljesít, különféle sportokat próbál ki vagy utazik valahová.

NAGY RÉKA

B. Nagy Réka 21 éves énekesnő, YouTuber, akinek videói alapvetően a szépségápolás köré épülnek, de saját elmondása szerint szeret komolyabb témákat is megragadni. A célja az, hogy másokat inspiráljon, ösztönözzön arra, hogy merjetek önmaguk lenni.

KEMPF PATRIK

Kempf Patrik 2000-ben született Gyulán. Mivel tesvére, Zozó, idén nem tud fent lenni egy hétig, Patrik lesz az, aki helyette is jól érzi magát velünk! Patrik egyébként bátyjával egyetemben szintén nagyon otthon van a BMX világában és természetesen szereti az extrém sportokat is.

ART BITE

Az ARTBite YouTube csatornáján különböző humoros tartalmakkal, paródiákkal és főműsorukként egy szatirikus híradóval jelentkezik hetente online felületeiken. Lassan 4 éve űzik az ipar ezen formáját és próbálnak, olyan éllel állni mai deviáns, vagy vitatott témákhoz, ahogy azt más nem teszi.