Influencerek

PANKA

Gyarmati Anna (vagy Gyarmati Panka) 1993. január 6-án született Egerben. Európa-bajnok és junior világbajnok magyar snowboardos. Bár 2019 májusában bejelentette visszavonulását, tehetsége, a sport iránti elkötelezettsége és hitelessége miatt egyértelműen a 2020-as Snowattack-en a helye!

BENIIPOWA

Nagy Benedek (BENIIPOWA) egy mindössze 21 éves blogger, akinek Instagram profilját közel 340 ezren követik. YouTube csatornáján megörökíti egy-egy napját vagy bármilyen vicces dolgot: kihívásokat teljesít, különféle sportokat próbál ki vagy utazik valahová.

NAGY RÉKA

B. Nagy Réka 21 éves énekesnő, YouTuber, akinek videói alapvetően a szépségápolás köré épülnek, de saját elmondása szerint szeret komolyabb témákat is megragadni. A célja az, hogy másokat inspiráljon, ösztönözzön arra, hogy merjetek önmaguk lenni.

ZOZO KEMPF

Kempf Zoltán (Zozó) 1996-ban született Gyulán. Zozót alig 1 évvel azután, hogy BMX-ezni kezdett, már a sportág kimagasló tehetésének tartották. Azóta is kitartóan hozza a fejlődést, amit versenyről versenyre a nagyközönségnek is bizonyít.

 

Már mész is?

Foglald le csomagod kedvezményesen November 30-ig! További információkért kattints a Szálláscsomagok menüfülre!
Amennyiben szeretnél értesülni ajánlatainkról és híreinkről, kérjük add meg hozzájárulásod az alul található négyzet bejelölésével.

Hozzájárulok ahhoz, hogy a Festival Travel International Kft az általam megadott e-mail címre általános, vagy a korábbi vásárlásaim illetve érdeklődéseim alapján testreszabott hírlevelet, reklámokat, elektronikus hirdetést és egyéb tájékoztatásokat és ajánlatokat küldjön, vagy egyébként megkeressen a Festival Travel International Kft és partnerei által forgalmazott termékekről és nyújtott szolgáltatásokról. Tudomásul veszem, hogy hozzájárulásomat bármikor indoklás és korlátozás nélkül visszavonhatom az info@meex.hu e-mailcímre vagy a 1095 Budapest, Soroksári út 48 postai címre küldött üzenettel, illetve az adatkezelés részletes feltételeit a Festival Travel International Kft adatkezelési tájékoztatója tartalmazza, amely a https://meex.hu/adatvedelem weboldalon érhető el.