?>

Miller Party Aréna

Megnézem a térképen

Éjszakai fő programhelyszínünk, ahol a nemzetközi és hazai sztárokkal bulizhattok együtt már este 10-től! A partyarcoknak a megjelenés kötelező! 10 perc sétára található a szállásoktól, kivilágított hegyi úton vagy az Aréna-transzferbusszal juthattok le.

A Snowattack transzfer buszok (2 db) vasárnap estétől csütörtök estig közlekednek, 1650 és 1800 m között.
Lefelé: 
21.30-23.00 között közlekednek, indulás telítettségtől függően
Kiállási helyek: 
VIP szállás előtti busz parkoló és a nagy parkoló
Visszafelé: 
01.30-03.00 között közlekednek, indulás telítettségtől függően
Kiállási hely: 
a korcsolyapálya alatti parkoló

AZ ARÉNA BEFOGADÓKÉPESSÉGE VÉGES, KÉRJÜK ÉRKEZZ IDŐBEN, HOGY NE MARADJ LE KEDVENC FELLÉPŐDRŐL! 

 

 

Már mész is?

A Mastercard jóvoltából az utolsó 200 csomag előző körös áron elérhető! A kedvezményes árért fizess bankkártyáddal online vagy a MEEX irodájában!
Amennyiben szeretnél értesülni ajánlatainkról és híreinkről, kérjük add meg hozzájárulásod az alul található négyzet bejelölésével.

Hozzájárulok ahhoz, hogy a Festival Travel International Kft az általam megadott e-mail címre általános, vagy a korábbi vásárlásaim illetve érdeklődéseim alapján testreszabott hírlevelet, reklámokat, elektronikus hirdetést és egyéb tájékoztatásokat és ajánlatokat küldjön, vagy egyébként megkeressen a Festival Travel International Kft és partnerei által forgalmazott termékekről és nyújtott szolgáltatásokról. Tudomásul veszem, hogy hozzájárulásomat bármikor indoklás és korlátozás nélkül visszavonhatom az info@meex.hu e-mailcímre vagy a 1095 Budapest, Soroksári út 48 postai címre küldött üzenettel, illetve az adatkezelés részletes feltételeit a Festival Travel International Kft adatkezelési tájékoztatója tartalmazza, amely a https://meex.hu/adatvedelem weboldalon érhető el.