Házirend

A MASTERCARD SNOWATTACK RENDEZVÉNY & ARÉNA HÁZIRENDJE

A belépőjegy megvásárlásával automatikusan elfogadod a rendezvényre vonatkozó előírásokat és szabályokat.

Amennyiben a Snowattack party karszalag megvásárlásra került, úgy az azt megtestesítő vouchert a Festival Travel dolgozói a szállás elfoglalásakor karszalagra cserélik.
A karszalagot az érvényesség ideje alatt a Látogató köteles mindvégig viselni.
Ezt a rendezők az Arénába történő belépéskor folyamatosan ellenőrzik.
Ha a látogató karszalagja érvénytelen, köteles elhagyni a Rendezvény területét.

A szervezők a Rendezvény biztonságos lebonyolítása érdekében fenntartják a jogot arra, hogy az Aréna területére bevihető tárgyakat, eszközöket korlátozzák.

A Látogató nem jogosult alkoholos italt bevinni az Aréna területére.

A Látogató tudomásul veszi, hogy a Rendezvényekről hang- és képfelvételt készíthetnek a Festival Travel, valamint a Festival Traveltől engedélyben részesülő Szerződéses partnerek, Közreműködők, sajtómunkatársak (a rájuk vonatkozó külön szerződés rendelkezései szerint), más Látogatók, illetve egyéb harmadik személyek.
Ennek megfelelően a Látogató a Rendezvényeken történő részvétellel kifejezetten hozzájárul arcának, megjelenésének, megnyilvánulásainak rögzítéséhez és közléséhez, azzal, hogy kizárólag kifejezett beleegyezésével nevesíthető.
Amennyiben a Látogató közszereplőnek minősül, úgy a beleegyezése nélkül is nevesíthető.
Az előzőek szerinti megjelenítéseken annak készítője a Látogató tekintetében térben, időben, és felhasználási módban korlátlan, átruházható, és kizárólagos felhasználási jogosultságot szerez.
A Festival Travel, valamint a Festival Traveltől engedélyben részesülő személyek a Látogató relációjában korlátozás nélkül jogosultak a megjelenítés hasznosítására, felhasználására (különösen a Rendezvények népszerűsítésére), többszörözésére, közzétételére, átdolgozására, nyilvánosságra hozatalára, nyilvánossághoz közvetítésére és forgalmazására, anélkül, hogy a Látogató részére ezért bármilyen módon ellenszolgáltatást kellene nyújtaniuk.

Az Aréna területén a Festival Travel megfelelő szakképesítéssel és engedélyekkel bíró közreműködői biztosítják a magatartási és biztonsági szabályok érvényesülését.

A kábítószer fogyasztása – a hatályos törvények szerint – a rendezvény területén is tilos!

A Festival Travel a műsorváltoztatás jogát fenntartja!

ARÉNA: A fűtött ruhatár fizetős és használata kötelező (1 este csak egyszer kell fizetni, a kabát kivehető!)

A PARTY ARÉNA befogadóképessége véges, kérjük érkezz időben, hogy biztosan bejuthass!