Házirend

A SNOWATTACK FESZTIVÁL & A PARTY ARÉNA ÁLTALÁNOS HÁZIRENDJE

A belépőjegy megvásárlásával és/vagy a helyszínre történő belépéssel automatikusan elfogadod a rendezvényre vonatkozó előírásokat és szabályokat.
Amennyiben a Snowattack party karszalag megvásárlásra került, úgy az azt megtestesítő vouchert a Festival Travel dolgozói a szállás elfoglalásakor karszalagra cserélik. A karszalagot az érvényesség ideje alatt a Látogató köteles mindvégig viselni. Ezt a rendezők a Snowfeverbe, a Curious bárba és a Party Arénába  (a továbbiakban helyszínek) történő belépéskor folyamatosan ellenőrzik.
Ha a látogató karszalagja érvénytelen, köteles elhagyni a Rendezvény területét.

A HELYSZÍNEK BEFOGADÓKÉPESSÉGE VÉGES, KÉRJÜK ÉRKEZZ IDŐBEN!
Tekintettel arra, hogy a programokat és Szolgáltatásokat a Festival Travel nagyszámú Közreműködő együttműködésében, ezen Közreműködők teljesítésének függvényében nyújtja, azok hozzáférhetőségét, tartalmát, minőségét és mennyiségét (így pl. az adott előadók fellépése, az általuk nyújtott előadás elvárásoknak való megfelelősége, vagy az adott programon és/vagy helyszínen történő részvétel lehetősége) a Festival Travel nem garantálja a Látogató számára, hanem az a helyszín és a helyszínen lévő eszközök sajátosságaiból adódó korlátok (például egyes zárt rendezvényterek befogadóképessége) között alakul.

A szervezők a Rendezvény biztonságos lebonyolítása érdekében fenntartják a jogot arra, hogy a helyszínek területére bevihető tárgyakat, eszközöket korlátozzák.

A Látogató nem jogosult ital behozatalára, sem alkoholos, sem soft drink formájában a helyszínek területére.

A Látogató tudomásul veszi, hogy a Rendezvényekről hang- és képfelvételt készíthetnek a Festival Travel, valamint a Festival Traveltől engedélyben részesülő Szerződéses partnerek, Közreműködők, sajtómunkatársak (a rájuk vonatkozó külön szerződés rendelkezései szerint), más Látogatók, illetve egyéb harmadik személyek.
Ennek megfelelően a Látogató a Rendezvényeken történő részvétellel kifejezetten hozzájárul arcának, megjelenésének, megnyilvánulásainak rögzítéséhez és közléséhez, azzal, hogy kizárólag kifejezett beleegyezésével nevesíthető.
Amennyiben a Látogató közszereplőnek minősül, úgy a beleegyezése nélkül is nevesíthető.
Az előzőek szerinti megjelenítéseken annak készítője a Látogató tekintetében térben, időben, és felhasználási módban korlátlan, átruházható, és kizárólagos felhasználási jogosultságot szerez.

A Festival Travel, valamint a Festival Traveltől engedélyben részesülő személyek a Látogató relációjában korlátozás nélkül jogosultak a megjelenítés hasznosítására, felhasználására (különösen a Rendezvények népszerűsítésére), többszörözésére, közzétételére, átdolgozására, nyilvánosságra hozatalára, nyilvánossághoz közvetítésére és forgalmazására, anélkül, hogy a Látogató részére ezért bármilyen módon ellenszolgáltatást kellene nyújtaniuk.

A helyszínek területére a Festival Travel megfelelő szakképesítéssel és engedélyekkel bíró Közreműködői biztosítják a magatartási és biztonsági szabályok érvényesülését. A Látogató az adott Rendezvényen történő részvétellel kifejezetten vállalja, hogy ezen Közreműködőkkel a jogszabályi keretek között messzemenően együttműködik, veszélyhelyzet esetén, illetőleg amennyiben egyéb fontos körülmények (így például közegészségügyi okok) ezt indokolják, az utasításaikat követi.

A kábítószer fogyasztása – a hatályos törvények szerint – a rendezvény területén is tilos!

A rendezvény készpénzmentes!

A Festival Travel International Kft. a műsorváltozás jogát fenntartja!

RUHATÁR: A Party Arénában a fűtött ruhatár 1 €, egyszeri berakásra jogosít. VIP karszalaggal ingyenesen használható!
A ruhatárban felejtett vagy elveszett holmidat másnap a Snowattack Infó Ponton veheted át!

 

Már mész is?

Csapj le az Early Bird Diákcsomagokra már 299 Euro-ért! Ha gyors vagy akkor akár az első 100 vásárló közé is bekerülhetsz és Tiéd lehet egy szuper merch csomag is!
Amennyiben szeretnél értesülni ajánlatainkról és híreinkről, kérjük add meg hozzájárulásod az alul található négyzet bejelölésével.

Hozzájárulok ahhoz, hogy a Festival Travel International Kft az általam megadott e-mail címre általános, vagy a korábbi vásárlásaim illetve érdeklődéseim alapján testreszabott hírlevelet, reklámokat, elektronikus hirdetést és egyéb tájékoztatásokat és ajánlatokat küldjön, vagy egyébként megkeressen a Festival Travel International Kft és partnerei által forgalmazott termékekről és nyújtott szolgáltatásokról. Tudomásul veszem, hogy hozzájárulásomat bármikor indoklás és korlátozás nélkül visszavonhatom az info@meex.hu e-mailcímre vagy a 1095 Budapest, Soroksári út 48 postai címre küldött üzenettel, illetve az adatkezelés részletes feltételeit a Festival Travel International Kft adatkezelési tájékoztatója tartalmazza, amely a https://meex.hu/adatvedelem weboldalon érhető el.