Gyakran ismételt kérdések

Jelentkezni 2 módon lehet:
– személyesen az irodánkban,
– online,
a személyes adataid megadásával (név, születési dátum, elérhetőségeid).
A jelentkezést követően 48 órán belül visszaigazoljuk a foglalásod.
A visszaigazolás után 5 naptári nap áll rendelkezésedre az előleg befizetésére.
Az előleg a teljes részvételi díj 40 %-a.

A befizetést 3 módon tudod megtenni:
– kártyás befizetéssel a weboldalon keresztül (regisztráció szükséges hozzá!)
– készpénzben az irodánkban (forint és euró is!)
– bankkártyával az irodánkban
Forint alapú fizetésnél OTP valuta eladási árfolyamon történik a váltás.

A foglalásod az előleg befizetése után válik véglegessé!
A hátralék fizetés határideje: 2018. december 10.

ONLINE FIZETÉS MENETE:
1.) Magadat regisztráltad a táborra:
– belépés az oldalra az általad megadott email címmel és jelszóval
– jelentkezések kezelése menüpont: itt minden csapattag tudja a saját részét fizetni (1 csapathoz csak 1 e-mail cím társítható, így minden csapattagnak ugyanazzal kell belépnie)
2.) Meex promóter / más utas regisztrált a táborra:
– ahhoz, hogy te és csapatod tagjai tudjanak fizetni, a következő szükséges: beregisztrálni az oldalon (csak regisztrálni, NEM kell újra jelentkezni!) + ezt bármilyen formában jelezni a FT irodának (e-mail, telefon)
– a te beregisztrált e-mail címed összekötjük a foglalással és a továbbiakban az első pontban lévők érvényesek rád is

Természetesen nemcsak egyéni jelentkezésre van mód, hanem csoportosra is.
A jelentkezés során 2 típusba soroljuk a foglalásokat:

1. Apartman / szobafoglalás: Ebben az esetben csapatoddal lefoglaltok egy teljes apartmant. Abban az esetben, ha nem töltitek meg az apartmant, és nem szeretnétek, hogy ismeretlen kerüljön veletek egy szobába, úgynevezett “üres ágyat” kell fizetnetek. Kiválaszthatjátok, hogy melyik házban szeretnétek lakni.

2. Osztott apartmanba történő jelentkezés: Osztott apartman választása abban az esetben ajánlott, ha az utas/utasok nem tud/tudnak feltölteni egy teljes apartmant, vagy már nincsen a kívánt létszámnak megfelelő apartman. Az osztott apartmanba jelentkezők apartman beosztását a MEEX végzi. Természetesen az egy csapathoz tartozók egy apartmanba kerülnek (egyidejű jelentkezés/azonos csapatnév megadása esetén).

A karszalaggal tudsz résztvenni a nappali és esti programokon.

A nappali programokon való résztvételhez helyszíni regisztráció szükséges a program ponton, ahol a MEEX-es kollégák;  az esti programokra való bejutásnál pedig a biztonsági szolgálat emberei ellenrőzik a karszalag meglétét.

Sícsomag vásárlása esetén már csak a helyszínen, szabad kapacitás függvényében tudsz karszalagot vásárolni.

SZÁLLÁS + PARTY KARSZALAG: Az alapár a szállást (7 éjszakára) és a party karszalagot (7 napra) tartalmazza. A síbérlet kedvezményes áron vásárolható hozzá.

DIÁK CSOMAG: Amennyiben rendelkezel érvényes hallgatói jogviszonnyal, abban az esetben jogosult vagy diák csomagra jelentkezni.
A diák csomag a következőket tartalmazza: utazás Budapestről, szállás 7 éjszakára Bois Mean vagy Preclaux szálláson, síbérlet 6 napra, party karszalag.

VIP CSOMAG: A vip csomag a következőket tartalmazza: szállás 7 éjszakára Combe d’or szálláson, síbérlet 6 napra, VIP karszalag, ágyneműhuzat, wellness, wifi.

SÍ CSOMAG: A sí csomag a szállást 7 éjszakára és a síbérletet 6 napra tartalmazza.

18 éven aluli személy tábori részvételéhez 2 dokumentum kitöltése és visszaküldése szükséges:
– szülői beleegyezői nyilatkozat >>>
– olyan nagykorú felnőtt felelősségvállalási nyilatkozata, aki maga is részt vesz a táborban >>>

Amennyiben a 18 éven alulival bármelyik szülője együtt utazik, úgy neki a fenti dokumentumok kitöltése nem szüksége (ezt kérjük külön jelezd irodánk felé!)

A 2009. évi áfatörvény szerint utas (azaz megrendelő) az a személy, aki a szolgáltatást ténylegesen igénybe veszi. A jogszabály szerint a számla az utas nevére állítható ki, kizárólag az utazáson résztvevő személy tüntethető fel megrendelőként.

A 2010. évi áfatörvény kötelezi az utazási irodákat arra, hogy nyilatkoztassa utasait, hogy az utazást milyen minőségben veszik igénybe. Amennyiben az utas a számlát nem a saját nevére kéri (pl. cégnévre), végfelhasználói nyilatkozatot kell kitöltenie a cégjegyzésre jogosult személynek és mellékelnie kell egy cégkivonatot is. Ha a cég még tovább értékesíti a szolgáltatást (tehát nem végfelhasználó), akkor a szolgáltatás árára +27% általános forgalmi adót kell felszámítani, melyet a megrendelő a részvételi díjon felül köteles megfizetni. A felszámított áfa az áfa-visszaigénylés szabályai szerint visszaigényelhető.

Amennyiben már visszaigazolt foglalásodon szeretnél módosítani (utazás módja, biztosításkötés, felszerelés bérlés, etc.), azt e-mailben tudod megtenni. A megrendelő számod feltüntetésével együtt írd meg, hogy miben szeretnél módosítást: info@snowattack.hu.

Bármilyen jellegű adatmódosítás, szolgáltatás módosítás ára a jelentkezést követően 13 €/ módosítási alkalom.
Egyébiránt a foglalásod helyzetét a jelentkezés menüpont, jelentkezések kezelése fül alatt tudod nyomon követni.

A Nemzeti Tengelysúlymérő Rendszer 2018-as bevezetése miatt, mindenkit megkérünk, hogy ne lépje túl az alábbi, csomagokra vonatkozó korlátozásokat!

A buszokra csak azon személyek pakolhatják fel a holmijukat, akik a buszon utaznak!

Megengedett poggyászok:
– 1 bőrönd (43x 27 x 61 cm = közepes méret), amely maximum 20 kg lehet
– 1 sí- vagy snowboard-felszerelés bakanccsal (más nem lehet a tokban, csak a sportfelszerelés!)
– 1 kézipoggyász (hátizsák), amely maximum 10 kg lehet
A fentieknél nagyobb méretű bőrönd szállátásáért felárat kell fizetni, melynek ára 30 €.
A 20 kg-nál nehezebb bőrönd szállítására felár ellenében sincs lehetőség!
Ezektől eltérő esetben a poggyászok szállítását a személyzet megtagadja!
A limitált darabszám semmilyen esetben sem léphető túl!

Azon sícsomagok szállítása, amelyek nem férnek fel a buszokra, külön kamionnal történik. A pakolásnál megnövekedett várakozási idővel lehet számolni, kérjük légy türelemmel.

Az indulás előtt 5-7 nappal kollégáink részletes infólevelet küldenek, amelyben tájékoztatnak a tábor összes információjáról (indulás, szállások, beosztások, programok, biztosítási kötvényszámok, bérlések- és oktatások listája, etc).

A levél csatolmánya lesz a részvételre jogosító voucher, amelyen minden általad megrendelt és kifizetett szolgáltatás feltüntetésre kerül.

A síbérlet átvételekor feltétlen készíts róla fényképet, amelyen jól olvasható az azonosítószáma!
Elvesztés esetén a kasszáknál ezt kell bemutatni, az elveszett bérletet letiltják, az újat pedig 5 € fejében tudod kiváltani.
Fénykép hiányában a teljes árat kell megfizetned.

A fogyasztóvédelmi szabályok megsértése esetén a fogyasztók 2017. január 1-től panaszaikkal elsősorban a területileg illetékes járási hivatalokhoz fordulhatnak, miután a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság 2016. december 31-én megszűnt.
A Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság általános jogutódja a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium.

Felügyeleti szerv: MKEH helyett BFKH
Budapest Főváros Kormányhivatala Kereskedelmi, Haditechnikai, Exportellenőrzési és Nemesfémhitelesítési Főosztály Idegenforgalmi és Közraktározás-felügyeleti Osztály
Cím: 1124 Budapest, Németvölgyi út 37-39., postacím: 1534 Budapest BKKP, Pf: 919