Gyakran ismételt kérdések

Jelentkezni 2 módon lehet:
– személyesen az irodánkban
– online,
a személyes adataid megadásával (név, születési dátum, elérhetőségeid).
A jelentkezést követően 48 órán belül visszaigazoljuk a foglalásod.
A visszaigazolás után 5 naptári nap áll rendelkezésedre az előleg befizetésére. Az előleg a teljes részvételi díj 40 %-a.

A befizetést 3 módon tudod megtenni:
– kártyás befizetéssel a weboldalon keresztül (regisztráció szükséges hozzá!)
– készpénzben az irodánkban (forint és euró is!)
– bankkártyával az irodánkban
Forint alapú fizetésnél OTP valuta eladási árfolyamon történik a váltás.

A foglalásod az előleg befizetése után válik véglegessé! A hátralék fizetés határideje: 2017. december 20.

ONLINE FIZETÉS MENETE:
1.) Magadat regisztráltad a táborra:
– belépés az oldalra az általad megadott email címmel és jelszóval
– jelentkezések kezelése menüpont: minden csapattag tudja a saját részét fizetni (1 csapathoz csak 1 e-mail cím társítható, így minden csapattagnak ugyanazzal kell belépnie)
2.) Meex promóter regisztrált a táborra:
– ahhoz, hogy te és csapatod tagjai tudjanak fizetni, a következő szükséges: beregisztrálni az oldalon (csak regisztrálni, NEM kell újra jelentkezni!) + ennek bármilyen formában történő jelzése a FT iroda felé (e-mail, telefon)
– a te beregisztrált e-mail címed összekötjük a foglalással és a továbbiakban az első pontban lévők érvényesek rád is

SZÁLLÁS + PARTY KARSZALAG: Az alapár a szállást (7 éjszakára) és a party karszalagot (7 napra) tartalmazza. A síbérlet kedvezményes áron vásárolható hozzá.

DIÁK CSOMAG: Amennyiben rendelkezel érvényes felsőoktatási vagy középiskolai hallgatói jogviszonnyal, abban az esetben jogosult vagy diák csomagra jelentkezni.
A diák csomag a következőket tartalmazza: utazás Budapestről, szállás 7 éjszakára Bois Mean vagy Preclaux szálláson, síbérlet 6 napra, party karszalag, biztosítás.

VIP CSOMAG: A vip csomag a következőket tartalmazza: szállás 7 éjszakára Combe d’or vagy Balcon szálláson, síbérlet 6 napra, VIP karszalag, ágyneműhuzat, wellness, wifi.

SÍ CSOMAG: A sí csomag a szállást 7 éjszakára Bois Mean szálláson és a síbérletet 6 napra tartalmazza.

Természetesen nemcsak egyéni jelentkezésre van mód, hanem csoportosra is.
A jelentkezés során 2 típusba soroljuk a foglalásokat:

1. Apartman / szobafoglalás: Ebben az esetben csapatoddal lefoglaltok egy teljes apartmant. Abban az esetben, ha nem töltitek meg az apartmant, és nem szeretnétek, hogy ismeretlen kerüljön veletek egy szobába, úgynevezett “üres ágyat” kell fizetnetek. Kiválaszthatjátok, hogy melyik házban szeretnétek lakni.

2. Osztott apartmanba történő jelentkezés: Osztott apartman választása abban az esetben ajánlott, ha az utas/utasok nem tud/tudnak feltölteni egy teljes apartmant, vagy már nincsen a kívánt létszámnak megfelelő apartman. Az osztott apartmanba jelentkezők apartman beosztását a MEEX végzi. Természetesen az egy csapathoz tartozók egy apartmanba kerülnek (egyidejű jelentkezés/azonos csapatnév esetén).

A fesztivál résztvevőinek KÖTELEZŐ biztosítást kötniük az utazás teljes időtartamára (10 nap). A biztosítás hiányából eredő károkért a Festival Travel Kft. semmilyen felelősséget nem vállal!
Természetesen a biztosítást a jelentkezés folyamán meg tudod kötni!

Az utazásra sztornó biztosítást is tudtok kötni,  legkésőbb az előleg befizetéséig.

A MEEX által szervezett buszos utazás Budapestről történik (minimum létszám: 40 fő, ez alatt nem indul).
Ha elhoznád egész baráti társaságod és megtöltenétek egy egész buszt, keress minket, és az ország bármely pontjáról megszervezzük az indulást. Minimum létszám: 40 fő.

Az indulás időpontja minden városból: 2018. január 26. (pénteken késő délután/este több turnusban indulnak a buszok).
A hazaindulás várható időpontja: 2018. február 03. (szombaton a reggeli órákban, több turnusban)

Továbbá lehetőség van egyéni, autós utazásra is, melyre két útvonalat ajánlunk:
– 1. útvonal: Budapest–Rábafüzes–Graz–Klagenfurt–Udine–Velence–Verona–Brescia–Milano (kerüld délről Piacenza felé) –Torino–Oulx (itt hajts le az autópályáról) –Briancon–Les Orres
– 2. útvonal: Budapest–Letenye–Ljubljana–Trieste–Velence–Verona–Brescia–Milano (kerüld délről Piacenza felé)–Torino–Oulx (itt hajts le az autópályáról)–Briancon–Les Orres

Ha az A32-es autópályáról Oulx-nál lejöttél az autópályáról: Claviere–Montgenévre–Briancon–Les Orres (a faluból még fel kell hajtanod 1850 méterre, a “Bois Mean” városrészbe).

A Nemzeti Tengelysúlymérő Rendszer 2018-as bevezetése miatt, mindenkit megkérünk, hogy ne lépje túl az alábbi, csomagokra vonatkozó korlátozásokat!

A buszokra csak azon személyek pakolhatják fel a holmijukat, akik a buszon utaznak!

Megengedett poggyászok:
– 1 bőrönd (43x 27 x 61 cm = közepes méret), amely maximum 20 kg lehet
– 1 sí- vagy snowboard-felszerelés bakanccsal (más nem lehet a tokban, csak a sportfelszerelés!)
– 1 kézipoggyász (hátizsák)
A fentieknél nagyobb méretű bőrönd szállátásáért felárat kell fizetni, melynek ára 20 €. 20 kg-nál nehezebb bőrönd szállítására felár ellenében sincs lehetőség! Ellenkező esetben a poggyászok szállítását a személyzet megtagadja!
A limitált darabszám semmilyen esetben sem léphető túl!

Azon csomagok szállítása, amelyek nem férnek fel a buszokra, külön kamionnal történik. A pakolásnál megnövekedett várakozási idővel lehet számolni, kérjük légy türelemmel.

18 éven aluli személy tábori részvételéhez 2 dokumentum kitöltése szükséges:
– szülői beleegyezői nyilatkozat >>>
– olyan nagykorú felnőtt felelősségvállalási nyilatkozata, aki maga is részt vesz a táborban >>>
Amennyiben a 18 éven alulival bármelyik szülője együtt utazik, úgy neki a fenti dokumentumok kitöltése nem szüksége (ezt kérjük külön jelezd irodánk felé!)

A 2009. évi áfatörvény a korábbiaktól eltérő módon határozza meg az utas mint adóalany fogalmát. E szerint utas (azaz megrendelő) az a személy, aki a szolgáltatást ténylegesen igénybe veszi. A jogszabály szerint a számla az utas nevére állítható ki, kizárólag az utazáson résztvevő személy tüntethető fel megrendelőként.
A 2010. évi áfatörvény pedig kötelezi az utazási irodákat arra, hogy nyilatkoztassa utasait, hogy az utazást milyen minőségben veszi igénybe. Amennyiben az utas a számlát nem a saját nevére kéri (pl. cégnévre), végfelhasználói nyilatkozatot kell kitöltenie a cégjegyzésre jogosult személynek és mellékelnie kell egy cégkivonatot is. Ha a cég még tovább értékesíti a szolgáltatást (tehát nem végfelhasználó), akkor a szolgáltatás árára +27% általános forgalmi adót kell felszámítani, melyet a megrendelő a részvételi díjon felül köteles megfizetni. A felszámított áfa az áfa-visszaigénylés szabályai szerint visszaigényelhető.

Amennyiben már visszaigazolt foglalásodon szeretnél módosítani (utazás módja, biztosításkötés, felszerelés bérlés, etc.), azt e-mailben tudod megtenni. A megrendelő számod feltüntetésével együtt írd meg, hogy miben szeretnél módosítást: info@snowattack.hu.
Bármilyen jellegű adatmódosítás, szolgáltatás módosítás ára a jelentkezést követően 10 €/ módosítási alkalom.
Egyébiránt a foglalásod helyzetét a jelentkezés menüpont, jelentkezések kezelése fül alatt tudod nyomon követni.