Félpanzió

A WINTER LOUNGE ÉTTEREMBEN

FÉLPANZIÓ A SNOWATTACK FESZTIVÁLON

A félpanzió 6 teljes napra vonatkozik, vasárnaptól péntekig.
Fogyasztására a Winter Lounge étteremben (Snowattack tér) lesz lehetőség, előre beosztott turnusok alapján.
Büfé reggeli: 07:30-10:00 között, tartalma: croissant, kenyér, jam, zöldség, sonka, kolbász, sajt, vaj, narancslé, kávé vagy forrócsoki.
Vacsora: 17:00-20:00 között, tartalma: 3 főétel + üdítő közül lehet választani, az előző este leadott rendelés alapján.

Ára: 150 €/fő

 

Már mész is?

Foglald le csomagod kedvezményesen November 30-ig! További információkért kattints a Szálláscsomagok menüfülre!
Amennyiben szeretnél értesülni ajánlatainkról és híreinkről, kérjük add meg hozzájárulásod az alul található négyzet bejelölésével.

Hozzájárulok ahhoz, hogy a Festival Travel International Kft az általam megadott e-mail címre általános, vagy a korábbi vásárlásaim illetve érdeklődéseim alapján testreszabott hírlevelet, reklámokat, elektronikus hirdetést és egyéb tájékoztatásokat és ajánlatokat küldjön, vagy egyébként megkeressen a Festival Travel International Kft és partnerei által forgalmazott termékekről és nyújtott szolgáltatásokról. Tudomásul veszem, hogy hozzájárulásomat bármikor indoklás és korlátozás nélkül visszavonhatom az info@meex.hu e-mailcímre vagy a 1095 Budapest, Soroksári út 48 postai címre küldött üzenettel, illetve az adatkezelés részletes feltételeit a Festival Travel International Kft adatkezelési tájékoztatója tartalmazza, amely a https://meex.hu/adatvedelem weboldalon érhető el.