METZKER VIKTÓRIA

Hamarosan

Metzker Viktória 19 éves kora óta Dj-éskedik, az első száma megjelenésekor 20 éves volt. Zenei stílusa leginkább House és EDM.

 

Több elismerésben is részesült, mint a Legjobb Magyar Feltörekvő Dj 2009, a Legjobb TOP 3 Magyar Dj 2014 és a Legjobb Magyar Dj 2015.

 

Viki rádiós műsorokban is bővelkedik: RADIO1 – DJ FACTORY 2016 – MUSIC FM – MUSIC KILLER (HUNGARY) 2012 – 2016 // BIG CITY BEATS RADIO SHOW (GERMANY) 2010-2012.

 

Már mész is?

A Mastercard jóvoltából az utolsó 200 csomag előző körös áron elérhető! A kedvezményes árért fizess bankkártyáddal online vagy a MEEX irodájában!
Amennyiben szeretnél értesülni ajánlatainkról és híreinkről, kérjük add meg hozzájárulásod az alul található négyzet bejelölésével.

Hozzájárulok ahhoz, hogy a Festival Travel International Kft az általam megadott e-mail címre általános, vagy a korábbi vásárlásaim illetve érdeklődéseim alapján testreszabott hírlevelet, reklámokat, elektronikus hirdetést és egyéb tájékoztatásokat és ajánlatokat küldjön, vagy egyébként megkeressen a Festival Travel International Kft és partnerei által forgalmazott termékekről és nyújtott szolgáltatásokról. Tudomásul veszem, hogy hozzájárulásomat bármikor indoklás és korlátozás nélkül visszavonhatom az info@meex.hu e-mailcímre vagy a 1095 Budapest, Soroksári út 48 postai címre küldött üzenettel, illetve az adatkezelés részletes feltételeit a Festival Travel International Kft adatkezelési tájékoztatója tartalmazza, amely a https://meex.hu/adatvedelem weboldalon érhető el.