KRÚBI

Hamarosan

Krúbi 1994-ben, Pomázon született, Fonogram-díjas magyar rapper és zeneszerző.

 

Karrierjét csak nem olyan rég, 2017-ben kezdte. Első dala a PestiEst, amit megjelenése óta már több, mint 2 millióan néztek meg a YouTube-on. Előadásmódja igen naturalisztikus, de mindeközben sokatmondó. A magyar politikai közeget keményen bírálja, énekelt már Orbán Viktorról, Gyurcsány Ferencről és Schmuck Andorról is.

 

Krúbi első albuma a Nehézlábérzés 2018-ban jelent meg, melynek hatalmas jelképévé vált a Nehézlábérzés dalból elhíresült banán, ez visszatrő motívum az új dalaiban és a koncertjein is. Második albuma a 2019. február 18-án megjelent Zárolás Feloldva. Önálló dala A hős Krúbi, amellyel tehetségkutatót is nyert.

 

Már mész is?

Csapj le az Early Bird Diákcsomagokra már 299 Euro-ért! Ha gyors vagy akkor akár az első 100 vásárló közé is bekerülhetsz és Tiéd lehet egy szuper merch csomag is!
Amennyiben szeretnél értesülni ajánlatainkról és híreinkről, kérjük add meg hozzájárulásod az alul található négyzet bejelölésével.

Hozzájárulok ahhoz, hogy a Festival Travel International Kft az általam megadott e-mail címre általános, vagy a korábbi vásárlásaim illetve érdeklődéseim alapján testreszabott hírlevelet, reklámokat, elektronikus hirdetést és egyéb tájékoztatásokat és ajánlatokat küldjön, vagy egyébként megkeressen a Festival Travel International Kft és partnerei által forgalmazott termékekről és nyújtott szolgáltatásokról. Tudomásul veszem, hogy hozzájárulásomat bármikor indoklás és korlátozás nélkül visszavonhatom az info@meex.hu e-mailcímre vagy a 1095 Budapest, Soroksári út 48 postai címre küldött üzenettel, illetve az adatkezelés részletes feltételeit a Festival Travel International Kft adatkezelési tájékoztatója tartalmazza, amely a https://meex.hu/adatvedelem weboldalon érhető el.