KRÚBI

Hamarosan

Krúbi 1994-ben, Pomázon született, Fonogram-díjas magyar rapper és zeneszerző.

 

Karrierjét csak nem olyan rég, 2017-ben kezdte. Első dala a PestiEst, amit megjelenése óta már több, mint 2 millióan néztek meg a YouTube-on. Előadásmódja igen naturalisztikus, de mindeközben sokatmondó. A magyar politikai közeget keményen bírálja, énekelt már Orbán Viktorról, Gyurcsány Ferencről és Schmuck Andorról is.

 

Krúbi első albuma a Nehézlábérzés 2018-ban jelent meg, melynek hatalmas jelképévé vált a Nehézlábérzés dalból elhíresült banán, ez visszatrő motívum az új dalaiban és a koncertjein is. Második albuma a 2019. február 18-án megjelent Zárolás Feloldva. Önálló dala A hős Krúbi, amellyel tehetségkutatót is nyert.

 

Már mész is?

Foglald le csomagod kedvezményesen November 30-ig! További információkért kattints a Szálláscsomagok menüfülre!
Amennyiben szeretnél értesülni ajánlatainkról és híreinkről, kérjük add meg hozzájárulásod az alul található négyzet bejelölésével.

Hozzájárulok ahhoz, hogy a Festival Travel International Kft az általam megadott e-mail címre általános, vagy a korábbi vásárlásaim illetve érdeklődéseim alapján testreszabott hírlevelet, reklámokat, elektronikus hirdetést és egyéb tájékoztatásokat és ajánlatokat küldjön, vagy egyébként megkeressen a Festival Travel International Kft és partnerei által forgalmazott termékekről és nyújtott szolgáltatásokról. Tudomásul veszem, hogy hozzájárulásomat bármikor indoklás és korlátozás nélkül visszavonhatom az info@meex.hu e-mailcímre vagy a 1095 Budapest, Soroksári út 48 postai címre küldött üzenettel, illetve az adatkezelés részletes feltételeit a Festival Travel International Kft adatkezelési tájékoztatója tartalmazza, amely a https://meex.hu/adatvedelem weboldalon érhető el.