JUMODADDY

Hamarosan

JumoDaddy az Irie Maffia és Kelemen Kabátban zenekarok billentyűs-dalszerzőjeként ismert Horváth Gáspár elektronikus zenei alteregója. Több mint tizenöt éves színapdi- és stúdiórutinnal a háta mögött, az ország egyik legsokoldalúbb DJ-producere.

 

Évek óta a legnagyobb belföldi fesztiválok hazai headlinere. A Los Angeles-i Play Me Records hivatalos művésze, akinek a külföldi DJ szcéna olyan nagyjai játszák dalait mint pl. Skrillex, Diplo, Dillon Francis vagy Afrojack. A hazai piacon saját zenekarai mellett olyan előadókkal dolgozott együtt mint pl. a Halott Pénz, a Margaret Island, a Brains, a Jetlag, Lotfi Begi, Fluor, Felcser Máté vagy Bye Alex.

 

Három éven át volt a Petőfi Rádió DJ-szerkesztő-músorvezetője, a DJ Szövetség – Ballantines Music Awards háromszoros nyertese az “Ungerground Hazai DJ” kategóriában. A 2018-as Petőfi Zenei Díj nyertese “Az Év DJ-je” kategórában. Többszörös Fonogram díj jelölt.

https://open.spotify.com/embed/artist/533IlG96D9WZ0WtEYl0Drn

 

Már mész is?

A Mastercard jóvoltából az utolsó 200 csomag előző körös áron elérhető! A kedvezményes árért fizess bankkártyáddal online vagy a MEEX irodájában!
Amennyiben szeretnél értesülni ajánlatainkról és híreinkről, kérjük add meg hozzájárulásod az alul található négyzet bejelölésével.

Hozzájárulok ahhoz, hogy a Festival Travel International Kft az általam megadott e-mail címre általános, vagy a korábbi vásárlásaim illetve érdeklődéseim alapján testreszabott hírlevelet, reklámokat, elektronikus hirdetést és egyéb tájékoztatásokat és ajánlatokat küldjön, vagy egyébként megkeressen a Festival Travel International Kft és partnerei által forgalmazott termékekről és nyújtott szolgáltatásokról. Tudomásul veszem, hogy hozzájárulásomat bármikor indoklás és korlátozás nélkül visszavonhatom az info@meex.hu e-mailcímre vagy a 1095 Budapest, Soroksári út 48 postai címre küldött üzenettel, illetve az adatkezelés részletes feltételeit a Festival Travel International Kft adatkezelési tájékoztatója tartalmazza, amely a https://meex.hu/adatvedelem weboldalon érhető el.