HAMAROSAN!

Hamarosan

A Covid-19 miatt jelenleg érvényben lévő francia szabályozás okán egyelőre nem tudunk fix fellépő beosztással szolgálni Nektek.
Remélhetőleg hamarosan tisztázódnak a rendezvény biztonságos megtartásának feltételei Franciaországban és utána egy Snowattackhez méltó, teljes line-up-pal jelentkezhetünk!
Addig is ami biztos, hogy a nappali helyszíneink (Terasz, Monster Lounge) üzemelni fognak, szolgáltatva a remek nappali hangulathoz a talpalávalót!

 

Nem találtál kedvedrevalót?

Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj soron kívül a legtutibb téli programjainkról, amelyek jelen időszakban is biztonságos kikapcsolódási lehetőséget biztosítanak!

Hozzájárulok ahhoz, hogy a Festival Travel International Kft. az általam megadott e-mail címre általános, vagy a korábbi vásárlásaim illetve érdeklődéseim alapján testreszabott hírlevelet, reklámot, elektronikus hirdetést és egyéb tájékoztatást és ajánlatot küldjön, vagy egyébként megkeressen a maga és partnerei által forgalmazott termékekről és nyújtott szolgáltatásokról.
Tudomásul veszem, hogy hozzájárulásomat bármikor indoklás és korlátozás nélkül visszavonhatom az
[email protected] e-mail címre vagy a 1095. Budapest, Soroksári út 48 postai címre küldött üzenettel.
Az adatkezelés részletes feltételeit a Festival Travel International Kft. adatkezelési tájékoztatója tartalmazza, amely a
https://meex.hu/adatvedelem/ weboldalon érhető el.