GIANLUCA VACCHI

Hamarosan

Gianluca Vacchi egy olasz Instagram celeb, aki az 50-es éveit éli. Leginkább tetoválásainak és táncmozdulatainak köszönhetően lett híres. A közelmúltban kezdett DJ-éskedni és a világ legnagyobb partijain játszik.

 

Szórakoztató ruhái és a zene iránti szenvedélye kétségtelenül magával ragad tömegeket. Függetlenül attól, hogy élére vasalt öltönyben van, vagy lenyűgöző pizsamáiban, kinézete mindig a produkció része. Mivel üzletember, ami a legtöbb DJ végzettségével ellentétes, ráadásul barátai a világ leghíresebb emberei közül valók, bizonyítania kell tehetségét és elkötelezettségét a zene terén. Vacchi dalszerzőként is próbálgatja szárnyait, első kislemeze, a Viento, máris magára hívta a figyelmet a nemzetközi zenei életben. Befolyásos baráti körével (pl. Cristiano Ronaldo, J Balvin és Zac Efron) a zeneiparban gyorsan szerzi a támogatásokat.

 

És ez Vacchi zenei karrierjének még csak a kezdete, ki tudja még mire számíthatunk!

 

Már mész is?

A Mastercard jóvoltából az utolsó 200 csomag előző körös áron elérhető! A kedvezményes árért fizess bankkártyáddal online vagy a MEEX irodájában!
Amennyiben szeretnél értesülni ajánlatainkról és híreinkről, kérjük add meg hozzájárulásod az alul található négyzet bejelölésével.

Hozzájárulok ahhoz, hogy a Festival Travel International Kft az általam megadott e-mail címre általános, vagy a korábbi vásárlásaim illetve érdeklődéseim alapján testreszabott hírlevelet, reklámokat, elektronikus hirdetést és egyéb tájékoztatásokat és ajánlatokat küldjön, vagy egyébként megkeressen a Festival Travel International Kft és partnerei által forgalmazott termékekről és nyújtott szolgáltatásokról. Tudomásul veszem, hogy hozzájárulásomat bármikor indoklás és korlátozás nélkül visszavonhatom az info@meex.hu e-mailcímre vagy a 1095 Budapest, Soroksári út 48 postai címre küldött üzenettel, illetve az adatkezelés részletes feltételeit a Festival Travel International Kft adatkezelési tájékoztatója tartalmazza, amely a https://meex.hu/adatvedelem weboldalon érhető el.