EDO DENOVA

Hamarosan

Edo Denova 14 évesen kapta meg az első keverő pultját, bár ekkoriban még a fogorvosi pályára készült, ám gondolatban már akkor is a nagyközönség előtt zenélt.

 

2011-ben megnyerte a Viva TV által meghírdetett, női dj versenyt, ez jelentette az első nagyobb áttörést. 2012 végén jelent meg első hivatalosan átvett szerzeménye, az Orlando Dawn című zenéje. 2013 tavaszán jelent meg Johnnie Pappa-val közös zenéjük, a “Shake ur ass (one more time)” című track. Majd nyárra már egy saját, egyedüli, vocal housezal rukkol elő, melynek alapjai már készen is vannak.

 

Mára már az összes nagyobb budapesti klubban zenélt, és számos külföldi országba is kapott meghívást, úgy mint Marokkó, Horvátország, Franciaország, Szlovákia, Szerbia, Ausztria, Spanyolország.

 

Már mész is?

Foglald le csomagod kedvezményesen November 30-ig! További információkért kattints a Szálláscsomagok menüfülre!
Amennyiben szeretnél értesülni ajánlatainkról és híreinkről, kérjük add meg hozzájárulásod az alul található négyzet bejelölésével.

Hozzájárulok ahhoz, hogy a Festival Travel International Kft az általam megadott e-mail címre általános, vagy a korábbi vásárlásaim illetve érdeklődéseim alapján testreszabott hírlevelet, reklámokat, elektronikus hirdetést és egyéb tájékoztatásokat és ajánlatokat küldjön, vagy egyébként megkeressen a Festival Travel International Kft és partnerei által forgalmazott termékekről és nyújtott szolgáltatásokról. Tudomásul veszem, hogy hozzájárulásomat bármikor indoklás és korlátozás nélkül visszavonhatom az info@meex.hu e-mailcímre vagy a 1095 Budapest, Soroksári út 48 postai címre küldött üzenettel, illetve az adatkezelés részletes feltételeit a Festival Travel International Kft adatkezelési tájékoztatója tartalmazza, amely a https://meex.hu/adatvedelem weboldalon érhető el.