BURAK YETER

Hamarosan

Burak Yeter török származású, holland producer és DJ. Képzett DJ instruktor, a Connection Records alapítója, amszterdami, isztambuli és los angelesi DJ iskolák tulajdonosa, diplomás építő- és hangmérnök. Zenéje globális perspektívába helyezi az energikus, jó hangulatú klubzenét, ötvözve a progresszív house-t a török, a nyugati dance-pop és hip-hop zene elemeivel. Munkásságában gyakran áll fontos társadalmi ügyek mellé. 22 évesen megnyerte az MTV Dance által szervezett DJ versenyt,  amit követően 2005-ben kiadta első lemezét a török zenéket feldolgozó For Action, Vol. 1-et. Majd 2007-ben a For Message, Vol. 2 albumával a globális felmelegedésre hívta fel a figyelmet.

 

2010-ben két díjat is nyert a Kral TV Music Awards-on Legjobb Remix és Legjobb Új Előadó kategóriákban. 2012-ben Hot Rod rapperrel működött együtt a ‘Mr. International’ című zenéjén, amihez elkészítette legelső videóklipjét. Kiadta új albumát a Blue-t és ismét elnyerte a Legjobb Remixért járó díjat. Nagy nemzetközi visszangja volt a iLoveMakonnen ‘Tuesday’ számára készített coverjének, amely több mint 20 országban került fel a toplistákra, és platinum minősítést kapott Nyugat-Európában. ‘Go’ számával átváltott tropical house stílusra. Legfrissebb zenéjét, a ‘My life is going on’-t tavaly adta ki.

 

 

Már mész is?

Szeretnél te is egyike lenni az első 100 utasunknak, és kedvezményes áron hozzájutni a Super Early Bird csomagokhoz? Akkor foglalj most az "Árak" menüfül alatt és csapj le az egyik ajánlatunkra!
Amennyiben szeretnél értesülni ajánlatainkról és híreinkről, kérjük add meg hozzájárulásod az alul található négyzet bejelölésével.

Hozzájárulok ahhoz, hogy a Festival Travel International Kft. az általam megadott e-mail címre általános, vagy a korábbi vásárlásaim illetve érdeklődéseim alapján testreszabott hírlevelet, reklámokat, elektronikus hirdetést és egyéb tájékoztatásokat és ajánlatokat küldjön, vagy egyébként megkeressen a Festival Travel International Kft. és partnerei által forgalmazott termékekről és nyújtott szolgáltatásokról. Tudomásul veszem, hogy hozzájárulásomat bármikor indoklás és korlátozás nélkül visszavonhatom az [email protected] e-mail címre vagy a 1095 Budapest, Soroksári út 48. postai címre küldött üzenettel. Az adatkezelés részletes feltételeit a Festival Travel International Kft. adatkezelési tájékoztatója tartalmazza, amely a https://meex.hu/adatvedelem weboldalon érhető el.