BORGORE

Hamarosan

Borgore (31) egy izraeli EDM producer, DJ, dalszövegíró és rapper, illetve a Buygore Records alapítója.

 

Borgore az egykori izraeli death metal banda, a Shabira dobosa is, illetve tagja az Alphamale Primates duónak, amit Tomba-val együtt alkotnak. Egyedi stílusát gorestep-nek titulálva zenéje egyesíti a tripla dobmintákat a heavy metal hatásokkal. 2012-ben jelent meg leghíresebb dala, a Decisions Miley Cyrus háttérvokáljával.

 

Már mész is?

Foglald le csomagod kedvezményesen November 30-ig! További információkért kattints a Szálláscsomagok menüfülre!
Amennyiben szeretnél értesülni ajánlatainkról és híreinkről, kérjük add meg hozzájárulásod az alul található négyzet bejelölésével.

Hozzájárulok ahhoz, hogy a Festival Travel International Kft az általam megadott e-mail címre általános, vagy a korábbi vásárlásaim illetve érdeklődéseim alapján testreszabott hírlevelet, reklámokat, elektronikus hirdetést és egyéb tájékoztatásokat és ajánlatokat küldjön, vagy egyébként megkeressen a Festival Travel International Kft és partnerei által forgalmazott termékekről és nyújtott szolgáltatásokról. Tudomásul veszem, hogy hozzájárulásomat bármikor indoklás és korlátozás nélkül visszavonhatom az info@meex.hu e-mailcímre vagy a 1095 Budapest, Soroksári út 48 postai címre küldött üzenettel, illetve az adatkezelés részletes feltételeit a Festival Travel International Kft adatkezelési tájékoztatója tartalmazza, amely a https://meex.hu/adatvedelem weboldalon érhető el.