BORGORE

Hamarosan

Borgore (31) egy izraeli EDM producer, DJ, dalszövegíró és rapper, illetve a Buygore Records alapítója.

 

Borgore az egykori izraeli death metal banda, a Shabira dobosa is, illetve tagja az Alphamale Primates duónak, amit Tomba-val együtt alkotnak. Egyedi stílusát gorestep-nek titulálva zenéje egyesíti a tripla dobmintákat a heavy metal hatásokkal. 2012-ben jelent meg leghíresebb dala, a Decisions Miley Cyrus háttérvokáljával.

 

Már mész is?

Csapj le az Early Bird Diákcsomagokra már 299 Euro-ért! Ha gyors vagy akkor akár az első 100 vásárló közé is bekerülhetsz és Tiéd lehet egy szuper merch csomag is!
Amennyiben szeretnél értesülni ajánlatainkról és híreinkről, kérjük add meg hozzájárulásod az alul található négyzet bejelölésével.

Hozzájárulok ahhoz, hogy a Festival Travel International Kft az általam megadott e-mail címre általános, vagy a korábbi vásárlásaim illetve érdeklődéseim alapján testreszabott hírlevelet, reklámokat, elektronikus hirdetést és egyéb tájékoztatásokat és ajánlatokat küldjön, vagy egyébként megkeressen a Festival Travel International Kft és partnerei által forgalmazott termékekről és nyújtott szolgáltatásokról. Tudomásul veszem, hogy hozzájárulásomat bármikor indoklás és korlátozás nélkül visszavonhatom az info@meex.hu e-mailcímre vagy a 1095 Budapest, Soroksári út 48 postai címre küldött üzenettel, illetve az adatkezelés részletes feltételeit a Festival Travel International Kft adatkezelési tájékoztatója tartalmazza, amely a https://meex.hu/adatvedelem weboldalon érhető el.