ALLE FARBEN

Hamarosan

Alle Farben egy berlini DJ és producer, az egyik legsikeresebb német előadó a pop és a dance világában.

 

Évente több mint 150 élő koncertet ad a dance music legnagyobb színpadjain, mint a Tomorrowland, a Lollapalooza, a Sziget Fesztivál, az Electric Love és a Parookaville. Alle Farben az elmúlt néhány évben több mint 2 millió letöltést és CD eladást tudhat maga mögött, csak Németországban. 2017-ben jelölték a “1Live Krone for Best Single” és az “MTV EMA for Best German Act” díjra, valamint megnyerte az “ECHO Music Awardas Best Dance National” díjat. Idén újra nevezték a 1Live Krone díjára az “Only Thing We know” című számával, amely a német Airplay Charts első helyén szerepelt 5 hétig, egy huzamban.

 

Készített számot a tehetséges énekesnővel, Stefanie Heinzman-nal “Build a House” címen. Ilira közreműködésével a “Fading” az élvonalban startolt a német Airplay Charts-on. Remixei a “There’s No Way” Julia Michaels-el és a Years & Years’ “All For You” című száma.

 

Alle Farben jelenleg több mint 400 millió Spotify stream-mel és 4 milliós havi hallgatószámmal rendelkezik 250 milliós YouTube nézettsége mellett.

 

Már mész is?

A Mastercard jóvoltából az utolsó 200 csomag előző körös áron elérhető! A kedvezményes árért fizess bankkártyáddal online vagy a MEEX irodájában!
Amennyiben szeretnél értesülni ajánlatainkról és híreinkről, kérjük add meg hozzájárulásod az alul található négyzet bejelölésével.

Hozzájárulok ahhoz, hogy a Festival Travel International Kft az általam megadott e-mail címre általános, vagy a korábbi vásárlásaim illetve érdeklődéseim alapján testreszabott hírlevelet, reklámokat, elektronikus hirdetést és egyéb tájékoztatásokat és ajánlatokat küldjön, vagy egyébként megkeressen a Festival Travel International Kft és partnerei által forgalmazott termékekről és nyújtott szolgáltatásokról. Tudomásul veszem, hogy hozzájárulásomat bármikor indoklás és korlátozás nélkül visszavonhatom az info@meex.hu e-mailcímre vagy a 1095 Budapest, Soroksári út 48 postai címre küldött üzenettel, illetve az adatkezelés részletes feltételeit a Festival Travel International Kft adatkezelési tájékoztatója tartalmazza, amely a https://meex.hu/adatvedelem weboldalon érhető el.