ALLE FARBEN

29. szerda

Hamarosan

Alle Farben egy berlini DJ és producer, az egyik legsikeresebb német előadó a pop és a dance világában.

 

Évente több mint 150 élő koncertet ad a dance music legnagyobb színpadjain, mint a Tomorrowland, a Lollapalooza, a Sziget Fesztivál, az Electric Love és a Parookaville. Alle Farben az elmúlt néhány évben több mint 2 millió letöltést és CD eladást tudhat maga mögött, csak Németországban. 2017-ben jelölték a “1Live Krone for Best Single” és az “MTV EMA for Best German Act” díjra, valamint megnyerte az “ECHO Music Awardas Best Dance National” díjat. Idén újra nevezték a 1Live Krone díjára az “Only Thing We know” című számával, amely a német Airplay Charts első helyén szerepelt 5 hétig, egy huzamban.

 

Készített számot a tehetséges énekesnővel, Stefanie Heinzman-nal “Build a House” címen. Ilira közreműködésével a “Fading” az élvonalban startolt a német Airplay Charts-on. Remixei a “There’s No Way” Julia Michaels-el és a Years & Years’ “All For You” című száma.

 

Alle Farben jelenleg több mint 400 millió Spotify stream-mel és 4 milliós havi hallgatószámmal rendelkezik 250 milliós YouTube nézettsége mellett.