METZKER VIKTÓRIA

Hamarosan

Metzker Viktória 19 éves kora óta Dj-éskedik, az első száma megjelenésekor 20 éves volt. Zenei stílusa leginkább House és EDM.

 

Több elismerésben is részesült, mint a Legjobb Magyar Feltörekvő Dj 2009, a Legjobb TOP 3 Magyar Dj 2014 és a Legjobb Magyar Dj 2015.

 

Viki rádiós műsorokban is bővelkedik: RADIO1 – DJ FACTORY 2016 – MUSIC FM – MUSIC KILLER (HUNGARY) 2012 – 2016 // BIG CITY BEATS RADIO SHOW (GERMANY) 2010-2012.

 

Nem találtál kedvedrevalót?

Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj soron kívül a legtutibb téli programjainkról, amelyek jelen időszakban is biztonságos kikapcsolódási lehetőséget biztosítanak!

Hozzájárulok ahhoz, hogy a Festival Travel International Kft. az általam megadott e-mail címre általános, vagy a korábbi vásárlásaim illetve érdeklődéseim alapján testreszabott hírlevelet, reklámot, elektronikus hirdetést és egyéb tájékoztatást és ajánlatot küldjön, vagy egyébként megkeressen a maga és partnerei által forgalmazott termékekről és nyújtott szolgáltatásokról.
Tudomásul veszem, hogy hozzájárulásomat bármikor indoklás és korlátozás nélkül visszavonhatom az
[email protected] e-mail címre vagy a 1095. Budapest, Soroksári út 48 postai címre küldött üzenettel.
Az adatkezelés részletes feltételeit a Festival Travel International Kft. adatkezelési tájékoztatója tartalmazza, amely a
https://meex.hu/adatvedelem/ weboldalon érhető el.