LOTFI BEGI

Hamarosan

Begi perzsa származású, innen ered különleges hangzású neve. Zenei világának színessége is talán éppen ennek a multikulturális háttérnek köszönhető. Még szinte kölyökként, 16 évesen próbálta ki a DJ-pultban magát, és azonnal kiderült, hogy őstehetségről van szó. Az első, kisebb klubokban szerzett tapasztalatok után egy saját rádió műsorral letette a névjegyét a hazai könnyűzenei életben!

Később a Compact Disco formációval képviselték Magyarországot az Euróviziós Dalfesztiválon, azóta pedig önálló DJ-ként lép fel és számos díjat nyert. Azóta pedig Magyarország egyik legismertebb – Fonogram dijas, MTV Music Awards és Petőfi dijas- lemezlovasa és producere, illetve a Rádió 1 műsorvezetője!

 

Nem találtál kedvedrevalót?

Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj soron kívül a legtutibb téli programjainkról, amelyek jelen időszakban is biztonságos kikapcsolódási lehetőséget biztosítanak!

Hozzájárulok ahhoz, hogy a Festival Travel International Kft. az általam megadott e-mail címre általános, vagy a korábbi vásárlásaim illetve érdeklődéseim alapján testreszabott hírlevelet, reklámot, elektronikus hirdetést és egyéb tájékoztatást és ajánlatot küldjön, vagy egyébként megkeressen a maga és partnerei által forgalmazott termékekről és nyújtott szolgáltatásokról.
Tudomásul veszem, hogy hozzájárulásomat bármikor indoklás és korlátozás nélkül visszavonhatom az
[email protected]festivaltravel.hu e-mail címre vagy a 1095. Budapest, Soroksári út 48 postai címre küldött üzenettel.
Az adatkezelés részletes feltételeit a Festival Travel International Kft. adatkezelési tájékoztatója tartalmazza, amely a
https://festivaltravel.hu/adatvedelem weboldalon érhető el.