Nem állítunk kevesebbet, mint hogy a Snowattack világot jelenti deszkái az elsők között voltak, ahol ESD megmutathatta, mire is képest a keverőpult mögött! Azóta persze gyakori vendég lett a Sziget Fesztiválon és a legtöbb hazai szórakozóhelyen, nincs olyan hét, hogy az Oszkárben ne találkozhatnátok Vele!

Évről-évre az egyik legjobb pop-bulikat szállítja a pálya mellől, ezért ha már délután is a jó hangulatra vágysz, Laci-t biztosan ne hagyd ki!

 

Nem találtál kedvedrevalót?

Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj soron kívül a legtutibb téli programjainkról, amelyek jelen időszakban is biztonságos kikapcsolódási lehetőséget biztosítanak!

Hozzájárulok ahhoz, hogy a Festival Travel International Kft. az általam megadott e-mail címre általános, vagy a korábbi vásárlásaim illetve érdeklődéseim alapján testreszabott hírlevelet, reklámot, elektronikus hirdetést és egyéb tájékoztatást és ajánlatot küldjön, vagy egyébként megkeressen a maga és partnerei által forgalmazott termékekről és nyújtott szolgáltatásokról.
Tudomásul veszem, hogy hozzájárulásomat bármikor indoklás és korlátozás nélkül visszavonhatom az
[email protected]festivaltravel.hu e-mail címre vagy a 1095. Budapest, Soroksári út 48 postai címre küldött üzenettel.
Az adatkezelés részletes feltételeit a Festival Travel International Kft. adatkezelési tájékoztatója tartalmazza, amely a
https://festivaltravel.hu/adatvedelem weboldalon érhető el.