Náksi Attila több, mint 30 éve fontos része a hazai zeneiparnak! A ’90-es években a “Soho Party”-val váltak ismertté, majd a 2000-es években a Budapest Parádé himnuszaival és a Stereo Palma alterego-jával a haza klubélet megkerülhetetlen és korszakos alakjává vált! Változatos populáris és retro bulijai miatt minden korosztály számára el tudja húzni a talpalávaló!

Náksi évek óta visszatérő és kihagyhatatlan tagja a Snowattack zenei vendégeinek és ismét bebizonyítja, hogy az “éjjel soha nem érhet véget”!

 

Nem találtál kedvedrevalót?

Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj soron kívül a legtutibb téli programjainkról, amelyek jelen időszakban is biztonságos kikapcsolódási lehetőséget biztosítanak!

Hozzájárulok ahhoz, hogy a Festival Travel International Kft. az általam megadott e-mail címre általános, vagy a korábbi vásárlásaim illetve érdeklődéseim alapján testreszabott hírlevelet, reklámot, elektronikus hirdetést és egyéb tájékoztatást és ajánlatot küldjön, vagy egyébként megkeressen a maga és partnerei által forgalmazott termékekről és nyújtott szolgáltatásokról.
Tudomásul veszem, hogy hozzájárulásomat bármikor indoklás és korlátozás nélkül visszavonhatom az
[email protected]festivaltravel.hu e-mail címre vagy a 1095. Budapest, Soroksári út 48 postai címre küldött üzenettel.
Az adatkezelés részletes feltételeit a Festival Travel International Kft. adatkezelési tájékoztatója tartalmazza, amely a
https://festivaltravel.hu/adatvedelem weboldalon érhető el.