Egyetemi buli, Sziget Fesztivál, Gólyatábor, Snowattack… Egy dolog közös ezekben, mégpedig Juhász Laci! Azon kevesek közé tartozik, aki eddig mind a 14 alkalommal résztvett a Snowattack-en és nem véletlenül! Legyen akár délután, akár éjfél, mindig tudja mire vágyik a közönség!

A főiskolai és egyetemi bulik specialistájának vallja magát. Zenei világát a sokszínűség jellemzi: funky, hiphop, reggae, dance, retró, lakossági d’n’b és a “bulirock” jól megfér egymás mellett szettjeiben.

 

Nem találtál kedvedrevalót?

Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj soron kívül a legtutibb téli programjainkról, amelyek jelen időszakban is biztonságos kikapcsolódási lehetőséget biztosítanak!

Hozzájárulok ahhoz, hogy a Festival Travel International Kft. az általam megadott e-mail címre általános, vagy a korábbi vásárlásaim illetve érdeklődéseim alapján testreszabott hírlevelet, reklámot, elektronikus hirdetést és egyéb tájékoztatást és ajánlatot küldjön, vagy egyébként megkeressen a maga és partnerei által forgalmazott termékekről és nyújtott szolgáltatásokról.
Tudomásul veszem, hogy hozzájárulásomat bármikor indoklás és korlátozás nélkül visszavonhatom az
[email protected]festivaltravel.hu e-mail címre vagy a 1095. Budapest, Soroksári út 48 postai címre küldött üzenettel.
Az adatkezelés részletes feltételeit a Festival Travel International Kft. adatkezelési tájékoztatója tartalmazza, amely a
https://festivaltravel.hu/adatvedelem weboldalon érhető el.