Rólunk

A MEEX A FIATAL CÉLCSOPORTOKNAK SZÓLÓ ÉLMÉNYEK ÚTTÖRŐJE MAGYARORSZÁGON!

 

Miért egyedi a MEEX?
Azért, mert nem csupán a meglévő igényeket igyekszünk kiszolgálni, hanem mi magunk alakítjuk a fiatalok szórakozási formáit. Életre szóló, trendteremtő és innovatív élményeket alkotunk, közösségeket építünk, amik között mindenki megtalálja az egyéniségéhez legjobban illő programot és társaságot.

 

2021-ben, alkalmazkodva a világban zajló eseményekhez, olyan szabadtéri sport- és fun program központú élménynapokat szervezünk, amelyek szem előtt tartják a legfontosabbat, mindannyiunk egészségét! 

A helyszín ezúttal a Bakony gyöngyszeme, Eplény, amely több mint 500 méter magasan, 8 km sípályával várja a kikapcsolódásra vágyókat!

 

Napközben síelés és snowboard a hó szerelmeseinek, megfűszerezve egyedülálló, egészen estig tartó fun programokkal. Rengeteg sportverseny, vetélkedő, big air bag, lasertag szinesítik az eseményt.
Kisgyerekeseknek, családosoknak külön meglepetésekkel készülünk!

Vigyázzunk egymásra, miközben sportolunk és kint leszünk a friss levegőn!

 

Nem találtál kedvedrevalót?

Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj soron kívül a legtutibb téli programjainkról, amelyek jelen időszakban is biztonságos kikapcsolódási lehetőséget biztosítanak!

Hozzájárulok ahhoz, hogy a Festival Travel International Kft. az általam megadott e-mail címre általános, vagy a korábbi vásárlásaim illetve érdeklődéseim alapján testreszabott hírlevelet, reklámot, elektronikus hirdetést és egyéb tájékoztatást és ajánlatot küldjön, vagy egyébként megkeressen a maga és partnerei által forgalmazott termékekről és nyújtott szolgáltatásokról.
Tudomásul veszem, hogy hozzájárulásomat bármikor indoklás és korlátozás nélkül visszavonhatom az
[email protected]festivaltravel.hu e-mail címre vagy a 1095. Budapest, Soroksári út 48 postai címre küldött üzenettel.
Az adatkezelés részletes feltételeit a Festival Travel International Kft. adatkezelési tájékoztatója tartalmazza, amely a
https://festivaltravel.hu/adatvedelem weboldalon érhető el.