Házirend

A síjegy megvásárlásával és/vagy a helyszínre történő megérkezéssel automatikusan elfogadod az előírásokat és szabályokat (házirend), illetve a jelen házirendben nem szabályozott kérdésekre a befogadó helyszín szabályozása az irányadó!
Amennyiben a síjegy megvásárlásra került, úgy az azt megtestesítő vouchert a Festival Travel International Kft. (a továbbiakban Festival Travel) dolgozói a pályára érkezéskor síbérletre és karszalagra cserélik. Az érvényességi idő alatt a Látogató köteles mindvégig magával hordani, amit a rendezők a programokra való jelentkezésekkor ellenőrizhetnek, a sífelvonók használatakor pedig ellenőriznek.

A programot minden korosztály látogathatja, szeretettel várunk mindenkit! A sportprogramokon való részvétel, illetve a sportekeszközök használata minden esetben saját felelősségre történik.

A szervezők a biztonságos üzemeltetés érdekében fenntartják a jogot arra, hogy a helyszín területére bevihető tárgyakat, eszközöket korlátozzák.

A Látogató tudomásul veszi, hogy hang- és képfelvételt készíthetnek a Festival Travel, valamint a Festival Traveltől engedélyben részesülő Szerződéses partnerek, Közreműködők, Sajtómunkatársak (a rájuk vonatkozó külön szerződés rendelkezései szerint), más Látogatók, illetve egyéb harmadik személyek.
Ennek megfelelően a Látogató a részvételével kifejezetten hozzájárul arcának, megjelenésének, megnyilvánulásainak rögzítéséhez és közléséhez, azzal, hogy kizárólag kifejezett beleegyezésével nevesíthető.
Amennyiben a Látogató közszereplőnek minősül, úgy a beleegyezése nélkül is nevesíthető.
Az előzőek szerinti megjelenítéseken annak készítője a Látogató tekintetében térben, időben és felhasználási módban korlátlan, átruházható és kizárólagos felhasználási jogosultságot szerez.

A Festival Travel, valamint a Festival Traveltől engedélyben részesülő személyek a Látogató relációjában korlátozás nélkül jogosultak a megjelenítés hasznosítására, felhasználására, többszörözésére, közzétételére, átdolgozására, nyilvánosságra hozatalára, nyilvánossághoz közvetítésére és forgalmazására, anélkül, hogy a Látogató részére ezért bármilyen módon ellenszolgáltatást kellene nyújtaniuk.

A helyszínen a Festival Travel megfelelő szakképesítéssel és engedélyekkel bíró Közreműködői biztosítják a magatartási és biztonsági szabályok érvényesülését. A Látogató a részvételével kifejezetten vállalja, hogy ezen Közreműködőkkel a jogszabályi keretek között messzemenően együttműködik, veszélyhelyzet esetén, illetőleg amennyiben egyéb fontos körülmények (így például közegészségügyi okok) ezt indokolják, az utasításaikat követi.

A Festival Travel az elveszett vagy eltűnt tárgyakért felelősséget nem vállal.

A kábítószer birtoklása, fogyasztása – a hatályos törvények szerint – tilos!

A vendégek a nyitvatartási időben segítségért fordulhatnak a kijelölt elsősegélynyújtó ponton a szolgálatot ellátó személyzet tagjaihoz.

A helyszínen a fizetés készpénzmentes!

A Festival Travel a műsorváltozás jogát fenntartja!

 

Nem találtál kedvedrevalót?

Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj soron kívül a legtutibb téli programjainkról, amelyek jelen időszakban is biztonságos kikapcsolódási lehetőséget biztosítanak!

Hozzájárulok ahhoz, hogy a Festival Travel International Kft. az általam megadott e-mail címre általános, vagy a korábbi vásárlásaim illetve érdeklődéseim alapján testreszabott hírlevelet, reklámot, elektronikus hirdetést és egyéb tájékoztatást és ajánlatot küldjön, vagy egyébként megkeressen a maga és partnerei által forgalmazott termékekről és nyújtott szolgáltatásokról.
Tudomásul veszem, hogy hozzájárulásomat bármikor indoklás és korlátozás nélkül visszavonhatom az
[email protected]festivaltravel.hu e-mail címre vagy a 1095. Budapest, Soroksári út 48 postai címre küldött üzenettel.
Az adatkezelés részletes feltételeit a Festival Travel International Kft. adatkezelési tájékoztatója tartalmazza, amely a
https://festivaltravel.hu/adatvedelem weboldalon érhető el.