Családosoknak

Gyermekanimáció

Napközben bízd képzett animátorainkra gyermeked, így nyugodtan élvezheted a sípályákát és a könnyed forraltborozást! Rutinos csapatunk kicsiknek szánt programokkal és feladatokkal szórakoztatja a fiatalokat, így az egész család megtalálhatja azt a kikapcsolódást, amit keres!

Reflexfal

Gyorsan tudsz reagálni, akár egy szuperhős?
Mérettesd meg magad és bizonytsd, Neked vannak a legjobb reflexeid!

Érintsd meg a lehető leggyorsabban a felvillandó lámpákat és légy te a bajnok!

Autószimulátor Zóna

Minden vágyad, hogy kipróbálj egy igazi versenyautót?

Nálunk most ez sem akadály, bújj be egy Forma 1-es pilóta bőrébe és fusd Te a leggyorsabb köröket!

Kioszk Aréna

Üdvözlünk Gamer és lépj be! Mérkőzz meg barátaiddal a legújabb Fifa-játékban, döntsétek el a vitás helyzeteket virtuális birkózással vagy építsd meg a saját képzeletbeli világod! Próbáld ki a lehető legtöbb játékot és légy Te a legjobb!

Családi vetélkedők

Jöhet egy jó Apa-Fia, Anyja-Lánya verseny? Napközben számos olyan versenyszámmal készülünk, ahol a gyermekek és a szülők összemérhetik erejüket és ügyességüket! Mutasd meg a szüleidnek, Téged nem akármilyen fából faragtak!

Lézerharc

Itt az idő, hogy megmutasd, mit tanultatok a képernyő előtt! Dolgozz csapatban, rejtőzz fedezék mögé és taktikázz jobban, mint az ellenfeled! Vigyázz, csak egy maradhat!

Kincskeresés

Hallottad a legendát, miszerint az eplényi hegy igazi kincseket rejt? Keresd meg az elrejtett ajándékokat, amiket a Snowattack Maci rejtett el, de vigyázz! Néhol kisebb kihívások várhatnak Rád!

Hegyrefutás

Vigyázz, kész, rajt! Itt az ideje, hogy megnézzük, ki a bajnok a hegyen! Persze már a részvételt is jutalmazzuk, hiszen a futópályán számos ajándékra lelhetsz!

Óriás Jelmezes lecsúszás

Itt az ideje, hogy besegítsünk a Farsang-nak és elijesszük a hideget! Kapd fel jelmezed, készülj izgalmas maskarával és gyűljünk össze minél többen! Légy részese egy igazi, eplényi Karneválnak!

Just Dance Párbaj

Keressük a parkett ördögét! Hívd ki a győztest, válassz számot, elő a ritmusérzékkel és mutasd meg, hogy kell igazán ropni!

 

Nem találtál kedvedrevalót?

Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj soron kívül a legtutibb téli programjainkról, amelyek jelen időszakban is biztonságos kikapcsolódási lehetőséget biztosítanak!

Hozzájárulok ahhoz, hogy a Festival Travel International Kft. az általam megadott e-mail címre általános, vagy a korábbi vásárlásaim illetve érdeklődéseim alapján testreszabott hírlevelet, reklámot, elektronikus hirdetést és egyéb tájékoztatást és ajánlatot küldjön, vagy egyébként megkeressen a maga és partnerei által forgalmazott termékekről és nyújtott szolgáltatásokról.
Tudomásul veszem, hogy hozzájárulásomat bármikor indoklás és korlátozás nélkül visszavonhatom az
[email protected] e-mail címre vagy a 1095. Budapest, Soroksári út 48 postai címre küldött üzenettel.
Az adatkezelés részletes feltételeit a Festival Travel International Kft. adatkezelési tájékoztatója tartalmazza, amely a
https://meex.hu/adatvedelem/ weboldalon érhető el.