Családosoknak

Reflexfal

Gyorsan tudsz reagálni, akár egy szuperhős?
Mérettesd meg magad és bizonytsd, Neked vannak a legjobb reflexeid!

Érintsd meg a lehető leggyorsabban a felvillandó lámpákat és légy te a bajnok!

Autószimulátor Zóna

Minden vágyad, hogy kipróbálj egy igazi versenyautót?

Nálunk most ez sem akadály, bújj be egy Forma 1-es pilóta bőrébe és fusd Te a leggyorsabb köröket!

Kioszk Zóna

Üdvözlünk Gamer és lépj be! Mérkőzz meg barátaiddal a legújabb Fifa-játékban, döntsétek el a vitás helyzeteket virtuális birkózással vagy építsd meg a saját képzeletbeli világod! Próbáld ki a lehető legtöbb játékot és légy Te a legjobb!

Lézerharc

Itt az idő, hogy megmutasd, mit tanultatok a képernyő előtt! Dolgozz csapatban, rejtőzz fedezék mögé és taktikázz jobban, mint az ellenfeled! Vigyázz, csak egy maradhat!

Kincskeresés

Hallottad a legendát, miszerint az eplényi hegy igazi kincseket rejt? Keresd meg az elrejtett ajándékokat, amiket elrejtettünkl, de vigyázz! Néhol kisebb kihívások várhatnak Rád!

Hegyrefutás

Vigyázz, kész, rajt! Itt az ideje, hogy megnézzük, ki a bajnok a hegyen! Persze már a részvételt is jutalmazzuk, hiszen a futópályán számos ajándékra lelhetsz!

Jelmezes lecsúszás

Itt az ideje, hogy besegítsünk a Farsang-nak és elijesszük a hideget! Kapd fel jelmezed, készülj izgalmas maskarával és gyűljünk össze minél többen! Légy részese egy igazi, eplényi Karneválnak!

Just Dance Párbaj

Keressük a parkett ördögét! Hívd ki a győztest, válassz számot, elő a ritmusérzékkel és mutasd meg, hogy kell igazán ropni!

 

Nem találtál kedvedrevalót?

Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj soron kívül a legtutibb téli programjainkról, amelyek jelen időszakban is biztonságos kikapcsolódási lehetőséget biztosítanak!

Hozzájárulok ahhoz, hogy a Festival Travel International Kft. az általam megadott e-mail címre általános, vagy a korábbi vásárlásaim illetve érdeklődéseim alapján testreszabott hírlevelet, reklámot, elektronikus hirdetést és egyéb tájékoztatást és ajánlatot küldjön, vagy egyébként megkeressen a maga és partnerei által forgalmazott termékekről és nyújtott szolgáltatásokról.
Tudomásul veszem, hogy hozzájárulásomat bármikor indoklás és korlátozás nélkül visszavonhatom az
[email protected]festivaltravel.hu e-mail címre vagy a 1095. Budapest, Soroksári út 48 postai címre küldött üzenettel.
Az adatkezelés részletes feltételeit a Festival Travel International Kft. adatkezelési tájékoztatója tartalmazza, amely a
https://festivaltravel.hu/adatvedelem weboldalon érhető el.