Covid-19 gyik

Ha a Snowattack Hungary azért nem tartható meg annak tervezett időpontjában, mert a Magyar Kormány által meghozott kormányrendeletek nem teszik lehetővé, akkor a Festival Travel köteles azt lemondani, a megvásárolt jegyek árát pedig – az adminisztrációs díj + bruttó 3 % visszatérítési feldolgozási díj levonását követően – visszafizetni.

Az adminisztrációs díjak összege / vásárolt szolgáltatás:
200-1000 Ft 

Amennyiben OTP Szép kártyával fizettél, a visszatérítés is arra fog megtörténni.

A jegyek megvásárlásával mindenki elfogadja az ÁSZF-et és a Házirendet.

Az ÁSZF elfogadásával mindenki elfogadja és kijelenti, hogy:
– a Snowattack Hungaryt megelőző 2 hétben (január 17-től) nem utazott külföldre;
– a Snowattack Hungaryt megelőző 2 hétben (január 17-től) nem érintkezett igazoltan Covid-19 fertőzöttel;
– a jegy felhasználásának napján nem rendelkezik az alábbi tünetek egyikével sem: láz, száraz köhögés, fáradtság, légzési nehézség, egyes betegeknél: izomfájdalom, orrdugulás, orrfolyás.

Amennyiben a fenti nyilatkozatot a vásárló kifejezetten visszavonja, vagy annak hitelessége megkérdőjelezhető, a helyszíni szolgáltatások köréből kizárható.

Csak egészségesen gyere el!
Kérjük, hogy csak akkor csatlakozz hozzánk, ha semmilyen légúti tüneted (köhögés, orrfolyás, nehézlégzés) láza, hőemelkedésed nincs. A parkolóban kötelező testhőmérséklet ellenőrzést végzünk: 37,5 °C testhőmérséklet felett a belépést nem engedélyezhetjük.

Legyen nálad maszk!

A Snowattack Hungaryt az egészségügyi előírásokat szem előtt tartva terveztük meg.
Az MTÜ ezzel kapcsolatos tanácsait ITT találod.

Buszos utazás előtt:
A buszos utasainkat non-contact hőmérőzéssel fogjuk ellenőrizni. Amennyiben bármelyik utasunk testhője meghaladja a 37,5 fokot, úgy a helyszíni szolgáltatások köréből kizárható.

Buszos utazás során:
Alvállalkozóink az autóbuszokon gondoskodnak minden olyan elővigyázatossági lépés megtételéről, amelyet a közegészségügyi helyzet indokolttá tesz, így a buszokat az utazást megelőzően és közben többször fertőtlenítik, az utasoknak mindkét ajtónál fertőtlenítő folyadékot helyeznek ki (elfogyás esetén pótolják), a megállóknál a buszokat szellőztetik.
A buszos utazás során a maszk viselése nem kötelező, de javasolt.

Autós utasok érkezésekor:
A saját gépjárművel érkező utasok testhőjét a helyszínre érkezéskor, a parkolóban non-contact hőmérőzéssel ellenőrizzük. Amennyiben bármelyik utasunk testhője meghaladja a 37,5 fokot, úgy a helyszíni szolgáltatások köréből kizárható.

Érkezéskor:
Kiemelt figyelmet fordítunk majd arra, hogy a jegypénztáraknál ne alakulhasson ki torlódás.

A Síaréna területén:
A kézfertőtlenítés fokozott jelentőséget kap, hiszen személyes higiéniájával mindenki sokat tehet a közösségért, emiatt több fertőtlenítő pont is a rendelkezésetekre áll majd.
A helyszín több pontján tájékoztató anyagokat helyezünk el.
A Snowattack Hungary alatt a megnyitást megelőzően minden helyiséget fertőtlenítünk. Az öltözőket, mellékhelyiségeket folyamatosan takarítjuk, a felületeket vírusölő szerrel fertőtlenítjük.
Limitáljuk az öltözőkbe egyidejűleg belépők számát.
A játszószobákban limitáljuk a belépést. A helyiségeket folyamatosan takarítjuk, fertőtlenítjük.
A Snowattack Hungary alatt a teljes nyitva tartási időben orvosi ügyeletet biztosítunk.

 

Nem találtál kedvedrevalót?

Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj soron kívül a legtutibb téli programjainkról, amelyek jelen időszakban is biztonságos kikapcsolódási lehetőséget biztosítanak!

Hozzájárulok ahhoz, hogy a Festival Travel International Kft. az általam megadott e-mail címre általános, vagy a korábbi vásárlásaim illetve érdeklődéseim alapján testreszabott hírlevelet, reklámot, elektronikus hirdetést és egyéb tájékoztatást és ajánlatot küldjön, vagy egyébként megkeressen a maga és partnerei által forgalmazott termékekről és nyújtott szolgáltatásokról.
Tudomásul veszem, hogy hozzájárulásomat bármikor indoklás és korlátozás nélkül visszavonhatom az
[email protected] e-mail címre vagy a 1095. Budapest, Soroksári út 48 postai címre küldött üzenettel.
Az adatkezelés részletes feltételeit a Festival Travel International Kft. adatkezelési tájékoztatója tartalmazza, amely a
https://meex.hu/adatvedelem/ weboldalon érhető el.