Covid-19 gyik

Ha azért nem tartható meg annak tervezett időpontjában, mert a Magyar Kormány által meghozott kormányrendeletek nem teszik lehetővé, akkor a Festival Travel köteles azt lemondani, a megvásárolt jegyek (belépő, szállás, utazás, etc) árát pedig – az adminisztrációs díj + bruttó 3 % visszatérítési feldolgozási díj levonását követően – visszafizetni.

Az adminisztrációs díjak összege / vásárolt szolgáltatás:
200-1000 Ft 

Amennyiben OTP Szép kártyával fizettél, a visszatérítés is arra fog megtörténni.

A sztárvendégek előadása akkor kerül megtartásra, ha az aktuális jogszabályok azt lehetővé teszik. Ezek elmaradása nem befolyásolja a jegyárakat, illetve a sport és fun programok megtartását.

A SíAréna jelenleg is nyitva tarthat és üzemelhet.

Az esemény értékesítésének kezdetekor a kijárási korlátozások 23.00 és 05.00 között voltak érvényben.

Az azóta bevezetett rendelkezések értelmében 19.00-ig tarthat nyitva a SíAréna. Az eseményt a mindenkori aktuális szabályozásoknak megfelelve fogjuk megtartani.

A jegyek megvásárlásával mindenki elfogadja az ÁSZF-et és a Házirendet.

Az ÁSZF elfogadásával mindenki elfogadja és kijelenti, hogy:
– 2021. január 17-től nem utazott külföldre;
– 2021. január 17-től nem érintkezett igazoltan Covid-19 fertőzöttel;
– a jegy felhasználásának napján nem rendelkezik az alábbi tünetek egyikével sem: láz, száraz köhögés, fáradtság, légzési nehézség, egyes betegeknél: izomfájdalom, orrdugulás, orrfolyás.

Amennyiben a fenti nyilatkozatot a vásárló kifejezetten visszavonja, vagy annak hitelessége megkérdőjelezhető, a helyszíni szolgáltatások köréből kizárható.

Csak egészségesen gyere el!
Kérjük, hogy csak akkor csatlakozz hozzánk, ha semmilyen:
légúti tüneted (köhögés, orrfolyás, nehézlégzés),
lázad vagy hőemelkedésed,
íz vagy szagvesztésed nincs!

A parkolóban kötelező testhőmérséklet ellenőrzést végzünk: 37,5 fok testhőmérséklet felett a belépést nem engedélyezhetjük.

Ha az ott tartózkodásod alatt tapasztalod magadon valamelyik tünetet, kérjük ne menj az elsősegély nyújtó helyiségünkbe, hacsak nincsenek súlyos tüneteid, hanem menj minél előbb haza és telefonon értesítsd a háziorvosodat, valamint minket is.

Legyen nálad maszk vagy csősál és viseld mindig!

A diáksporthét Eplényt az egészségügyi előírásokat szem előtt tartva terveztük meg.
Az MTÜ ezzel kapcsolatos tanácsait ITT találod.

Buszos utazás előtt:
A buszos utasainkat non-contact hőmérőzéssel fogjuk ellenőrizni. Amennyiben bármelyik utasunk testhője meghaladja a 37,5 fokot, úgy a helyszíni szolgáltatások köréből kizárható.

Buszos utazás során:
Alvállalkozóink az autóbuszokon gondoskodnak minden olyan elővigyázatossági lépés megtételéről, amelyet a közegészségügyi helyzet indokolttá tesz, így a buszokat az utazást megelőzően és közben többször fertőtlenítik, az utasoknak mindkét ajtónál fertőtlenítő folyadékot helyeznek ki (elfogyás esetén pótolják), a megállóknál a buszokat szellőztetik.
A buszos utazás során a maszk viselése nem kötelező, de javasolt.

Autós utasok érkezésekor:
A saját gépjárművel érkező utasok testhőjét a helyszínre érkezéskor, a parkolóban non-contact hőmérőzéssel ellenőrizzük. Amennyiben bármelyik utasunk testhője meghaladja a 37,5 fokot, úgy a helyszíni szolgáltatások köréből kizárható.

Érkezéskor:
Kiemelt figyelmet fordítunk majd arra, hogy a jegypénztáraknál ne alakulhasson ki torlódás.

A Síaréna területén:
A kézfertőtlenítés fokozott jelentőséget kap, hiszen személyes higiéniájával mindenki sokat tehet a közösségért, emiatt több fertőtlenítő pont is a rendelkezésetekre áll majd.
A helyszín több pontján tájékoztató anyagokat helyezünk el.
A nyitást megelőzően minden helyiséget fertőtlenítünk. Az öltözőket, mellékhelyiségeket folyamatosan takarítjuk, a felületeket vírusölő szerrel fertőtlenítjük.
Limitáljuk az öltözőkbe egyidejűleg belépők számát.
A játszószobákban limitáljuk a belépést. A helyiségeket folyamatosan takarítjuk, fertőtlenítjük.
A teljes nyitva tartási időben orvosi ügyeletet biztosítunk.

 

Nem találtál kedvedrevalót?

Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj soron kívül a legtutibb téli programjainkról, amelyek jelen időszakban is biztonságos kikapcsolódási lehetőséget biztosítanak!

Hozzájárulok ahhoz, hogy a Festival Travel International Kft. az általam megadott e-mail címre általános, vagy a korábbi vásárlásaim illetve érdeklődéseim alapján testreszabott hírlevelet, reklámot, elektronikus hirdetést és egyéb tájékoztatást és ajánlatot küldjön, vagy egyébként megkeressen a maga és partnerei által forgalmazott termékekről és nyújtott szolgáltatásokról.
Tudomásul veszem, hogy hozzájárulásomat bármikor indoklás és korlátozás nélkül visszavonhatom az
[email protected]festivaltravel.hu e-mail címre vagy a 1095. Budapest, Soroksári út 48 postai címre küldött üzenettel.
Az adatkezelés részletes feltételeit a Festival Travel International Kft. adatkezelési tájékoztatója tartalmazza, amely a
https://festivaltravel.hu/adatvedelem weboldalon érhető el.