Biztosítás

SEGÉLYVONAL: +36 1 465 3666

Partnerünk, az EUB-Assistance a nap 24 órájában, az év 365 napján készen áll arra, hogy segítséget nyújtson Neked, bárhol is legyél a világban!
A BIZTOSÍTÁS HIÁNYÁBÓL EREDŐ KÁROKÉRT A FESTIVAL TRAVEL INTERNATIONAL KFT. FELELŐSSÉGET NEM VÁLLAL! 

 

BELFÖLDI UTASBIZTOSÍTÁS

Saját magad és mások biztonsága érdekében javasoljuk, hogy a belföldi síelésre is köss belföldi utasbiztosítást, mindössze napi 250 Ft-ért!

 

Milyen biztosítást tudok kötni?
Magyarországon TB-vel és TAJ számmal rendelkező magánszemélyek a belföldi utasbiztosítást választhatják, sport extra kiegészítéssel. 

Bármilyen káresemény bekövetkezte után legkésőbb 12 órán belül be kell jelenteni a biztosítónak!

 

MIRE TERJED KI A BIZTOSÍTÁS:
– Egészségügyi segítségnyújtás (egészségügyi információs szolgáltatások, átszállítás a lakóhelyhez közeli kórházba, hazaszállítás távoli kórházból lakóhelyre)
– Utazási segítségnyújtás (betegség és baleset miatt utazási- és szállás többletköltségek, illetve egyéb utazási problémákkal kapcsolatos segítségnyújtás)
– Balesetbiztosítás (baleseti eredetű halál vagy rokkantság esetén a szerződésben meghatározott összeg kifizetése)
– Poggyászbiztosítás baleset esetén (útipoggyász baleseti sérülése miatt belföldön bekövetkezett károk utólagos megtérítése a szerződésben
meghatározott esetekben és összeghatárokig)
– Jogvédelem, felelősségbiztosítás (A biztosított utas által okozott személyi sérüléssel összefüggő dologi károk és orvosi ellátás költségeinek megtérítése, jogvédelem megszervezése és az eljárási költségek és ügyvédi munkadíj megfizetése)

 

MIRE NEM TERJED KI A BIZTOSÍTÁS:
– meglévő betegségekre sürgősségi ellátás körén kívül eső egészségügyi
ellátásra, kontrollvizsgálatra, utókezelésre pszichiátriai és pszichés betegségekre terhességre, és az ezzel összefüggő megbetegedésekre
következményi károkra (pl. kiesett munkabér)
– a szerződés nem jön létre érvényesen azon személyekre , akiknek a lakóhelye nem Magyarországon van
– az A) Egészségügyi segítségnyújtás részben megjelölt szolgáltatások vonatkozásában a Biztosító nem nyújt szolgáltatást olyan Biztosított személy részére, aki nem rendelkezik Magyarországon érvényes társadalombiztosítási azonosító jellel (TAJ).

 

Az utasbiztosítási feltételeket itt találod!

 

Biztosítás vásárlása

 

Javasoljuk ezen felül, hogy minden síelő ismerkedjen meg a síelés 10 alapszabályával.

 

Nem találtál kedvedrevalót?

Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj soron kívül a legtutibb téli programjainkról, amelyek jelen időszakban is biztonságos kikapcsolódási lehetőséget biztosítanak!

Hozzájárulok ahhoz, hogy a Festival Travel International Kft. az általam megadott e-mail címre általános, vagy a korábbi vásárlásaim illetve érdeklődéseim alapján testreszabott hírlevelet, reklámot, elektronikus hirdetést és egyéb tájékoztatást és ajánlatot küldjön, vagy egyébként megkeressen a maga és partnerei által forgalmazott termékekről és nyújtott szolgáltatásokról.
Tudomásul veszem, hogy hozzájárulásomat bármikor indoklás és korlátozás nélkül visszavonhatom az
[email protected]festivaltravel.hu e-mail címre vagy a 1095. Budapest, Soroksári út 48 postai címre küldött üzenettel.
Az adatkezelés részletes feltételeit a Festival Travel International Kft. adatkezelési tájékoztatója tartalmazza, amely a
https://festivaltravel.hu/adatvedelem weboldalon érhető el.