Ellátás

A WINTER LOUNGE ÉTTEREMBEN

ELLÁTÁS A SNOWATTACK FESZTIVÁLON
A rendezvényen az alábbi étkezési szolgáltatások igénybevételére van lehetőség:

  • csak reggeli
  • csak vacsora
  • félpanzió

Mindegyik szolgáltatás 6 teljes napra vonatkozik, vasárnaptól péntekig.
Fogyasztása a Winter Lounge étteremben (Snowattack tér) történik, előre beosztott turnusok alapján.

Büfé reggeli: 07:30-10:00 között, tartalma: croissant, kenyér, jam, sonka, kolbász, sajt, vaj, narancslé, kávé vagy forrócsoki.
Vacsora: 17:00-20:00 között, tartalma: 3 főétel + üdítő közül lehet választani, az előző este leadott rendelés alapján.


Csak reggeli ára: 70 €/fő

Csak vacsora ára: 100 €/fő

Félpanzió ára: 150 €/fő

 

Már mész is?

Szeretnél te is egyike lenni az első 100 utasunknak, és kedvezményes áron hozzájutni a Super Early Bird csomagokhoz? Akkor foglalj most az "Árak" menüfül alatt és csapj le az egyik ajánlatunkra!
Amennyiben szeretnél értesülni ajánlatainkról és híreinkről, kérjük add meg hozzájárulásod az alul található négyzet bejelölésével.

Hozzájárulok ahhoz, hogy a Festival Travel International Kft. az általam megadott e-mail címre általános, vagy a korábbi vásárlásaim illetve érdeklődéseim alapján testreszabott hírlevelet, reklámokat, elektronikus hirdetést és egyéb tájékoztatásokat és ajánlatokat küldjön, vagy egyébként megkeressen a Festival Travel International Kft. és partnerei által forgalmazott termékekről és nyújtott szolgáltatásokról. Tudomásul veszem, hogy hozzájárulásomat bármikor indoklás és korlátozás nélkül visszavonhatom az [email protected]eex.hu e-mail címre vagy a 1095 Budapest, Soroksári út 48. postai címre küldött üzenettel. Az adatkezelés részletes feltételeit a Festival Travel International Kft. adatkezelési tájékoztatója tartalmazza, amely a https://meex.hu/adatvedelem weboldalon érhető el.