Csomagok

PARC DES AIRELLES Szálláscsomag

219 eur

A Parc szálláscsomag szállást és party karszalagot tartalmaz. Minden egyéb opcionális szolgáltatás (síbérlet, utazás, bérlés, etc) a jelentkezés folyamán kiválasztható és hozzá vásárolható!  

VIP csomag

449 eur

A VIP csomaghoz minden egyéb opcionális szolgáltatás (utazás, bérlés, etc) a jelentkezés folyamán kiválasztható és hozzá vásárolható!

PRECLAUX Szálláscsomag

209 eur

A Preclaux szálláscsomag szállást és party karszalagot tartalmaz. Minden egyéb opcionális szolgáltatás (síbérlet, utazás, bérlés, etc) a jelentkezés folyamán kiválasztható és hozzá vásárolható!

BOIS MEAN Szálláscsomag

209 eur

A Bois Mean szálláscsomag szállást és party karszalagot tartalmaz. Minden egyéb opcionális szolgáltatás (síbérlet, utazás, bérlés, etc) a jelentkezés folyamán kiválasztható és hozzá vásárolható!

Diákcsomag

A diák csomaghoz minden egyéb opcionális szolgáltatás (oktatás, bérlés, etc) a jelentkezés folyamán kiválasztható és hozzá vásárolható!

L’ECRIN DES ORRES szálláscsomag

A L’Ecrin des Orres szálláscsomag szállást és party karszalagot tartalmaz. Minden egyéb opcionális szolgáltatás (síbérlet, utazás, bérlés, etc) a jelentkezés folyamán kiválasztható és hozzá vásárolható!