Csomagok

PARC DES AIRELLES Szálláscsomag

219 eur

A Parc szálláscsomag szállást és party karszalagot tartalmaz. Minden egyéb opcionális szolgáltatás (síbérlet, utazás, bérlés, etc) a jelentkezés folyamán kiválasztható és hozzá vásárolható!  

VIP csomag

449 eur

A VIP csomaghoz minden egyéb opcionális szolgáltatás (utazás, bérlés, etc) a jelentkezés folyamán kiválasztható és hozzá vásárolható!

PRECLAUX Szálláscsomag

209 eur

A Preclaux szálláscsomag szállást és party karszalagot tartalmaz. Minden egyéb opcionális szolgáltatás (síbérlet, utazás, bérlés, etc) a jelentkezés folyamán kiválasztható és hozzá vásárolható!

BOIS MEAN Szálláscsomag

209 eur

A Bois Mean szálláscsomag szállást és party karszalagot tartalmaz. Minden egyéb opcionális szolgáltatás (síbérlet, utazás, bérlés, etc) a jelentkezés folyamán kiválasztható és hozzá vásárolható!

Sícsomag

269 eur

A sícsomag szállást és síbérletet tartalmaz. Ez esetben sem a nappali, sem az esti Snowattack programokon, bulikon nem tudsz részt venni!

Diákcsomag

A diák csomaghoz minden egyéb opcionális szolgáltatás (oktatás, bérlés, etc) a jelentkezés folyamán kiválasztható és hozzá vásárolható!

BALCON szálláscsomag

A Balcon szálláscsomag szállást és party karszalagot tartalmaz. Minden egyéb opcionális szolgáltatás (síbérlet, utazás, bérlés, etc) a jelentkezés folyamán kiválasztható és hozzá vásárolható!