Csomagok

Diákcsomag Bois Mean

379 eur

299 eur

tovább

Az első 100 diákcsomag a Bois Mean szálláson 299 €! A diákcsomaghoz minden opcionális szolgáltatás (oktatás, bérlés, stb.) a jelentkezés folyamán megvásárolható.

Diákcsomag Preclaux

389 eur

329 eur

tovább

A legközpontibb szállás, akár nagyszínpadra néző apartmanokkal! A diákcsomaghoz minden opcionális szolgáltatás (oktatás, bérlés, stb.) a jelentkezés folyamán megvásárolható.

Prémium csomag Combe D’or

499 eur

419 eur

tovább

A prémium csomaghoz minden egyéb opcionális szolgáltatás (utazás, bérlés, etc) a jelentkezés folyamán kiválasztható és hozzá vásárolható!

Prémium csomag VTF

479 eur

399 eur

tovább

A prémium csomaghoz minden egyéb opcionális szolgáltatás (utazás, bérlés, etc) a jelentkezés folyamán kiválasztható és hozzá vásárolható!

VTF Szálláscsomag

259 eur

199 eur

tovább

A Vtf szálláscsomag szállást és party karszalagot tartalmaz. Minden egyéb opcionális szolgáltatás (síbérlet, utazás, bérlés, etc) a jelentkezés folyamán kiválasztható és hozzá vásárolható!

L’ECRIN DES ORRES szálláscsomag

249 eur

189 eur

tovább

A L’Ecrin des Orres csomag szállást és party karszalagot tartalmaz. Minden egyéb opcionális szolgáltatás (oktatás, bérlés, stb.) a jelentkezés folyamán megvásárolható.

PARC DES AIRELLES Szálláscsomag

239 eur

179 eur

tovább

A Parc csomag szállást és party karszalagot tartalmaz. Minden egyéb opcionális szolgáltatás (oktatás, bérlés, stb.) a jelentkezés folyamán megvásárolható.  

PRECLAUX Szálláscsomag

239 eur

179 eur

tovább

A Preclaux szálláscsomag szállást és party karszalagot tartalmaz. Minden egyéb opcionális szolgáltatás (síbérlet, utazás, bérlés, etc) a jelentkezés folyamán kiválasztható és hozzá vásárolható!

LUXE cocoon csomag

2049 eur

1949 eur

tovább

A LUXE csomaghoz minden egyéb opcionális szolgáltatás (utazás, bérlés, etc) a jelentkezés folyamán kiválasztható és hozzá vásárolható!

FAMILY & COSY cocoon csomag

1049 eur

949 eur

tovább

A FAMILY & COSY csomaghoz minden egyéb opcionális szolgáltatás (utazás, bérlés, etc) a jelentkezés folyamán kiválasztható és hozzá vásárolható!

 

Már mész is?

Csapj le az Early Bird Diákcsomagokra már 299 Euro-ért! Ha gyors vagy akkor akár az első 100 vásárló közé is bekerülhetsz és Tiéd lehet egy szuper merch csomag is!
Amennyiben szeretnél értesülni ajánlatainkról és híreinkről, kérjük add meg hozzájárulásod az alul található négyzet bejelölésével.

Hozzájárulok ahhoz, hogy a Festival Travel International Kft az általam megadott e-mail címre általános, vagy a korábbi vásárlásaim illetve érdeklődéseim alapján testreszabott hírlevelet, reklámokat, elektronikus hirdetést és egyéb tájékoztatásokat és ajánlatokat küldjön, vagy egyébként megkeressen a Festival Travel International Kft és partnerei által forgalmazott termékekről és nyújtott szolgáltatásokról. Tudomásul veszem, hogy hozzájárulásomat bármikor indoklás és korlátozás nélkül visszavonhatom az info@meex.hu e-mailcímre vagy a 1095 Budapest, Soroksári út 48 postai címre küldött üzenettel, illetve az adatkezelés részletes feltételeit a Festival Travel International Kft adatkezelési tájékoztatója tartalmazza, amely a https://meex.hu/adatvedelem weboldalon érhető el.