Csomagok

Diákcsomag Bois Mean

379 eur

359 eur

tovább

A diákcsomaghoz minden opcionális szolgáltatás (oktatás, bérlés, stb.) a jelentkezés folyamán megvásárolható.

Diákcsomag Preclaux

389 eur

369 eur

tovább

A legközpontibb szállás, akár nagyszínpadra néző apartmanokkal! A diákcsomaghoz minden opcionális szolgáltatás (oktatás, bérlés, stb.) a jelentkezés folyamán megvásárolható.

Prémium csomag Combe D’or

499 eur

479 eur

tovább

Ez a csomag SOLD OUT!

Prémium csomag VTF

479 eur

459 eur

tovább

A prémium csomaghoz minden egyéb opcionális szolgáltatás (utazás, bérlés, etc) a jelentkezés folyamán kiválasztható és hozzá vásárolható!

VTF Szálláscsomag

259 eur

239 eur

tovább

A Vtf szálláscsomag szállást és party karszalagot tartalmaz. Minden egyéb opcionális szolgáltatás (síbérlet, utazás, bérlés, etc) a jelentkezés folyamán kiválasztható és hozzá vásárolható!

PRECLAUX Szálláscsomag

239 eur

219 eur

tovább

A Preclaux szálláscsomag szállást és party karszalagot tartalmaz. Minden egyéb opcionális szolgáltatás (síbérlet, utazás, bérlés, etc) a jelentkezés folyamán kiválasztható és hozzá vásárolható!

PARC DES AIRELLES Szálláscsomag

239 eur

219 eur

tovább

A Parc csomag szállást és party karszalagot tartalmaz. Minden egyéb opcionális szolgáltatás (oktatás, bérlés, stb.) a jelentkezés folyamán megvásárolható.  

L’ECRIN DES ORRES szálláscsomag

249 eur

229 eur

tovább

Ez a csomag SOLD OUT!

LUXE cocoon csomag

1849 eur

1649 eur

tovább

Ez a csomag SOLD OUT!

FAMILY & COSY cocoon csomag

1049 eur

849 eur

tovább

Ez a csomag SOLD OUT!

 

Már mész is?

Foglald le csomagod kedvezményesen November 30-ig! További információkért kattints a Szálláscsomagok menüfülre!
Amennyiben szeretnél értesülni ajánlatainkról és híreinkről, kérjük add meg hozzájárulásod az alul található négyzet bejelölésével.

Hozzájárulok ahhoz, hogy a Festival Travel International Kft az általam megadott e-mail címre általános, vagy a korábbi vásárlásaim illetve érdeklődéseim alapján testreszabott hírlevelet, reklámokat, elektronikus hirdetést és egyéb tájékoztatásokat és ajánlatokat küldjön, vagy egyébként megkeressen a Festival Travel International Kft és partnerei által forgalmazott termékekről és nyújtott szolgáltatásokról. Tudomásul veszem, hogy hozzájárulásomat bármikor indoklás és korlátozás nélkül visszavonhatom az info@meex.hu e-mailcímre vagy a 1095 Budapest, Soroksári út 48 postai címre küldött üzenettel, illetve az adatkezelés részletes feltételeit a Festival Travel International Kft adatkezelési tájékoztatója tartalmazza, amely a https://meex.hu/adatvedelem weboldalon érhető el.