Covid-19 gyik

Ha az utas azért nem utazik el, mert a Magyar Külgazdasági és Külügyminisztérium nem javasolt célországgá / területté minősítette Franciaországot, akkor a Szervező köteles a rendezvényt lemondani és a teljes részvételi díjat – az adminisztrációs díj levonását követően – az Utasnak az ÁSZF alapján visszafizetni.

Az adminisztrációs díjak összege / fő:
10 EUR diák csomag
12 EUR általános szállás és sí csomag
15 EUR prémium és cocoon csomag

Abban az esetben, ha az elutazást megelőzően Franciaország minősítése sárgára változik, de Utasunk nem tudja vállalni a hazatérést követő karantén kötelezettséget, legkésőbb a hátralék befizetés időpontjáig lehetősége van “Sárga ország garancia” szolgáltatásunk megvásárlására.

A 35 €-s szolgáltatás fejében irodánk vállalja, hogy a szolgáltatás árának visszatartása mellett, a fent maradó csomag összegének értékében vouchert állít ki, amely 2022. december 31-ig szabadon felhasználható a Festival Travel által szervezett összes utazásra, valamint az általa értékesítésre kerülő valamennyi rendezvény belépőjére. Ezen rendezvények listája folyamatosan elérhető a meex.hu weboldalon.
Az igény benyújtására 2021. január 24 éjfélig van lehetőség az [email protected] e-mail címen.

Amennyiben Utasunk nem igényli ezt a szolgáltatást, úgy kizárólag az engedményezés vagy az ÁSZF szerint elállási jogát tudja gyakorolni.

Ezt a szolgáltatást a Festival Travel teljes mértékben saját hatáskörében, nem biztosítási tevékenység keretében nyújtja. 

A rendezvény előlegének, részvételi díjának befizetésével minden utasunk elfogadja az ÁSZF-et és a Házirendet.
Az ÁSZF elfogadásával minden utasunk elfogadja és kijelenti, hogy:
– a rendezvényt megelőző 2 hétben (január 15-től) nem utazik külföldre;
– a rendezvényt megelőző 2 hétben (január 15-től) nem érintkezik igazoltan Covid-19 fertőzöttel;
– a rendezvényre történő induláskor nem rendelkezik az alábbi tünetek egyikével sem: láz, száraz köhögés, fáradtság, légzési nehézség, egyes betegeknél: izomfájdalom, orrdugulás, orrfolyás.

Amennyiben a fenti nyilatkozatot Utasunk kifejezetten visszavonja, vagy annak hitelessége megkérdőjelezhető, az Utas az utazásból kizárható.

Az irodánknál köthető utasbiztosítások és sztornó biztosítások kapcsán az EUB vállalja a kockázatviselést járványos megbetegedésekre (ezen belül Covid-19-re) is. A részleteket ITT találod.

Az EUB utasbiztosítások arra az esetre szolgáltatnak, amikor Franciaország minősítése zöld és az Utas el is utazik a rendezvényre; míg az EUB sztornó biztosítás arra az esetre szolgáltat, amikor az utas – akár – Covid19 megbetegedés miatt nem tud elutazni.

Nem tartozik a biztosítások szolgáltatási körébe:
– Karanténnal kapcsolatos többletköltségek
– Ha az utas azért nem utazik el, mert a Magyar Külgazdasági és Külügyminisztérium nem javasolt célországgá / területté minősítette Franciaországot –> ezen esetben a szervező köteles az ÁSZF alapján a részvételi díjat visszafizetni.
– Ha az utas a járványhelyzet miatti félelme miatt nem utazik el –> ezen esetben az Utas a részvételi jogát engedményezheti más személynek; ha igényelte a “Sárga ország garancia” szolgáltatást, akkor élhet a voucher igénylési jogával; végső esetben az ÁSZF szabályai szerint elállhat az utazástól.

Buszos utazás előtt:
Az összes városból induló buszos utasunkat non-contact hőmérőzéssel fogjuk ellenőrizni. Amennyiben bármelyik utasunk testhője meghaladja a 37 fokot, úgy az utas kizárható az utazásból mindaddig, amíg 1 negatív tesztet tud hitelt érdemlően, okirattal igazolni.

Buszos utazás során:
Alvállalkozóink az autóbuszokon gondoskodnak minden olyan elővigyázatossági lépés megtételéről, amelyet a közegészségügyi helyzet indokolttá tesz, így a buszokat az utazást megelőzően és közben többször fertőtlenítik, az utasoknak mindkét ajtónál fertőtlenítő folyadékot helyeznek ki (elfogyás esetén pótolják), a megállóknál a buszokat szellőztetik.
A buszos utazás során a maszk viselése nem kötelező, de javasolt.

Autós utasok érkezésekor:
A saját gépjárművel érkező utasok testhőjét a helyszínre érkezés előtt, Les Orres 1650-en ellenőrizzük. Amennyiben bármelyik utasunk testhője meghaladja a 37 fokot, úgy az utas kizárható az utazásból mindaddig, amíg 1 negatív tesztet tud hitelt érdemlően, okirattal igazolni.

Érkezéskor/távozáskor:
Kiemelt figyelmet fordítunk majd arra, hogy a zárt recepciókon csak azok tartózkodhassanak bent, akiknek feltétlenül szükséges. A gyorsabb ügyintézés érdekében több check-in pontot fogunk felállítani, de kérjük, az esetleges várakozás miatt légy majd türelmes.

A rendezvény során:
A kézfertőtlenítés fokozott jelentőséget kap, hiszen személyes higiéniájával mindenki sokat tehet a közösségért, emiatt több fertőtlenítő pont is a rendelkezésetekre áll majd.
Az apartmanházak a francia jogszabályoknak megfelelően komoly egészségügyi előírásoknak tesznek eleget a rendezvény alatt végig.
A rendezvény során arra kérjük minden utasunkat, hogy ha bármilyen Covid-19 tünetet észlel magán, próbálja meg elkülöníteni magát az apartman többi lakójától és telefonon értesítse a szervezőket.

 

Nem találtál kedvedrevalót?

Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj soron kívül a legtutibb téli programjainkról, amelyek jelen időszakban is biztonságos kikapcsolódási lehetőséget biztosítanak!

Hozzájárulok ahhoz, hogy a Festival Travel International Kft. az általam megadott e-mail címre általános, vagy a korábbi vásárlásaim illetve érdeklődéseim alapján testreszabott hírlevelet, reklámot, elektronikus hirdetést és egyéb tájékoztatást és ajánlatot küldjön, vagy egyébként megkeressen a maga és partnerei által forgalmazott termékekről és nyújtott szolgáltatásokról.
Tudomásul veszem, hogy hozzájárulásomat bármikor indoklás és korlátozás nélkül visszavonhatom az
[email protected] e-mail címre vagy a 1095. Budapest, Soroksári út 48 postai címre küldött üzenettel.
Az adatkezelés részletes feltételeit a Festival Travel International Kft. adatkezelési tájékoztatója tartalmazza, amely a
https://festivaltravel.hu/adatvedelem/ weboldalon érhető el.