Biztosítás

SEGÉLYVONAL: +36 1 465 3666

Partnerünk, az EUB-Assistance a nap 24 órájában, az év 365 napján készen áll arra, hogy segítséget nyújtson Nektek, bárhol is legyetek a világban!

 

Mind szállásban, mint létszámban, mind pedig szolgáltatásban újat és többet adunk! 30 fős csapatunk csak érted és a barátaid jókedvéért dolgozik!
A Snowattacken csak érvényes BBP biztosítással lehet részt venni! Felhívjuk figyelmeteket, hogy a téli síutakra csak a Télisport utasbiztosítás nyújt fedezetet, a klasszikus utasbiztosítás nem! A megfelelő fedezeti szint (Sí-sztár, Sí-profi, Sí-extra) kiválasztásához kérjük, vedd figyelembe a célország árszínvonalát, illetve egyéni igényeidet!

 

A TÉLISPORT BIZTOSÍTÁS A KÖVETKEZŐKET TARTALMAZZA:

  • érvényes a népszerű téli sportokra: síelésre, snowboardozásra, szánkózásra, korcsolyázásra, motoros szánozásra, hóraftingra
  • téli sporteszköz-fedezet, pl. sí- és snowboard-felszerelésre, korcsolyára, szánkóra
    megemelt felelősségbiztosítás limitek
  • síbérlet visszatérítése a biztosított balesete vagy kórházi tartózkodással járó betegsége esetén
  • a mentőhelikopteres mentés költségeit is fedezi
  • teljes körű baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás

 

Biztosítási feltételek itt Szolgáltatások táblázata itt

A biztosítás hiányából eredő károkért a festival travel kft. felelősséget nem vállal!
Sí-sztár19 €
Sí-profi22 €
Sí-extra30 €
Welcome to Hungary & Europe + Sport Plusz30 €

 

A SZTORNÓ SZIMPLA BIZTOSÍTÁS A KÖVETKEZŐKET TARTALMAZZA
– Utazás kezdete előtti váratlan esemény (pl. betegség, baleset, haláleset esetén) a biztosító megtéríti az utazási iroda által felszámított lemondási költség ellenértékét
SZTORNÓ SZIMPLA biztosítás árak 10 napra:
– Ha egyszerre kötöd meg irodánkban az utazási biztosítással, akkor a teljes csomag ár 3,5 %-a; emellett az önrész pedig 0 %!
– Ha csak sztornó biztosítást kötsz irodánkban, akkor a teljes csomag ár 5 %-a; emellett az önrész pedig 20 %!
Sztornó biztosítás csak az előlegfizetés időpontjában köthető, később nem!

 

A sztorno biztosítás feltételei itt

A KONZULI SZOLGÁLAT JAVASLATA:
Ajánlott, hogy a síelési szándékkal Franciaországba érkező állampolgáraink megfelelő biztosítással rendelkezzenek: az “Európai Egészségbiztosító Kártya” (igényelhető indulás előtt OEP-től) mellett speciális kiegészítő poggyász-, baleset és mentési biztosítások megkötése is ajánlott, mert ennek hiányában az esetleges, fedezet nélküli, gyakran tetemes költségek teljes egészében a balesetet szenvedett állampolgárra hárulnak. Alapvetően fontos a pályahasználatra, időjárásra, és különösen a lavinaveszélyre vonatkozó hatósági figyelmeztetések mindenkori tiszteletben tartása, az esetleges hatósági tilalmak naprakész megismerése és szigorú betartása. Javasoljuk ezen felül, hogy minden síelő ismerkedjen meg a síelés 10 alapszabályával.