Ne maradj le akcióinkról!

Bárok & éttermek

  • Bárok
  • Éttermek
  • Michelin*

Pano Bar

Európa legmagasabban fekvő szórakozóhelye, 2600 méteren található!
Fesztiválok fogadására rendezkedett be, a most kapható legmodernebb és legdrágább hangberendezésekkel! Többet nem is írunk róla, mert ezt látnotok kell és hallanotok kell!

További infók

Umbrella bár

Már 4 éve színesíti Les 2 Alpes életét a pályák aljában található tipikus Ápres Ski bár, ahol nemcsak a fesztivál résztvevői, de a helyi síoktatók és lakosok is összegyűlnek 17.00-19.00 között, hogy kipihenjen egy újabb sikeres sínapot!
Ami biztos, innen már síel tovább senki!

További infók

Polar Bear

A leghangulatosabb kocsma PUB jelleggel a városközpontban, ahol a belső faberendezést és a kabala jegesmedvét egy erdélyi magyar asztalos faragta ki!
A legjobb hely egy elő zenés koncetre a városban, emellett pedig nagy a választék a csapolt sör kínálatukban!

Jukeboxx

Az igazi underground techno hely, melyet egy fiatal angol pörgős lány üzemeltet. Aki ide ellátogat, garantáltan fergeteges buliban lesz része.

Smithy's Tavern

A legrégebbi bár Les 2 Alpes-on, elő zenés estéket, beer pong versenyeket és poker estéket is szerveznek.

Minibar

Drum n Bass és Brakbeat kocsma.

Le Diable au Coeur

A szinte Michelin csillagos besorolást kapott étteremben egy 3 fogásos fine dining menü 45 EUR/fő. A Diable felvonó tetején található. Az étteremben papucsot adnak, hogy kényelmesen és ne síbakancsban kelljen elfogyasztani a menüt.

További infók

Le Refuge du Glaciers

Az étterem 3200 méteren található és csodálatos Panorámával rendelkezik a Gleccserre illetve Franciaország legnagyobb Nemzeti Parkjára. A kantin jellegű étteremben alap főtt ételeket lehet kapni azért, hogy minél gyorsabban el lehessen fogyasztani a finom ebédet és visszacsúszhass pályákra.

További infók

Chalet de la Toura

Franciaországban a sípályán vannak Chalet ( faház ) éttermek. A toura a legnagyobb ilyen Les 2 Alpes pályarendszerén, kilátással Les 2 Alpes óriási Snow Parkjára. A pizzájuk az egész síterepen a legjobb!

További infók

La Feé

A leghangulatosabb Chalet étterem Les 2 Alpes pályarendszerén. Akik a Challanceon pályán freeridolnak, hazafelé beugorhatnak egy Plat du Jourra, ugyanis itt a legolcsóbb és a legfinomabb a napi menü!

További infók

Hotel Le Sherpa

A város közepén található étteremben a napi menütől kezdve a fonduen át egészen az ételkülönlegességekig minden megtalálható.
A jellegzetessége, hogy a téli hidegben kint is lehet ülni, ugyanis minden egyes asztalnál külön élő láng fűtőberendezés van.

További infók

Doumes Lodge

Chalet hangulat, kinti dézsa és tipikus hegyi éttermi környezet várja a vendégeit.  A Sherpa szupermarkettel szemben található.

További infók

Crepes á Gogo

Ha a legjobb Fondue-t szeretnéd enni a városban, akkor ne keress tovább, ez a lesz a Te helyed!

További infók

Chalet Mounier

Az egyetlen Michelin Csillagos étterem a megyében. Mivel csak 5 db asztallal rendelkeznek, érdemes telefonon foglalni, legalább 2 héttel előre!

További infók

Boris Burger

Fast Food, helyben fogyasztás és elvitel is. Minőségi gyorsétterem!

További infók

Takeway Burger

Fast Food. A legolcsóbb a városban: 5 € egy menü!

További infók

 

 

Chalet Mounier

Az egyetlen Michelin Csillagos étterem a megyében. Mivel csak 5 db asztallal rendelkeznek, érdemes telefonon foglalni, legalább 2 héttel előre!

Részletek itt