Bandák Háborúja

Bandák Háborúja

Ti vagytok a legkeményebb csapat a Snowattack-en? A jelentkezés pillanatától az utolsó lesiklásig a “Fent lesztek egy hétig” mottója szerint éltek a Fesztiválon? Nincs olyan program, amit nélkületek rendezhetnénk meg sőt, kifejezetten arra készültök, hogy minél jobban megnyomjátok az egy hetet? Azt hiszitek nincs olyan banda, aki felvenné Veletek a versenyt?
Itt az idő, hogy bizonyítsatok és megnyerjétek a FŐNYEREMÉNYT: Meghívást a teljes csapat számára  a 2021-es Snowattack-re a szervezői csapat jóvoltából!


A nyereménycsomag tartalmazza minden csapattag számára:
– szállást 7 éjszakára,
– síbérletet 6 napra,
– Snowattack heti karszalagot
– és egy igazi fesztiválos italbekészítést, ami majd az apartmanotokban vár Rátok!

 

Keressük azokat a lelkes, tehetséges és maximum 6 fős csapatokat, akik be tudják mutatni a Snowattack feelinget! Legyetek Ti a tudósítóink, akik át tudják adni, miért is ez a legjobb téli Fesztivál!

A “Bandák Háborújában” 4 versenyszámban kell indulnotok:

  • Snowattack Warrior
  • A csapat vegyen részt minden nappali és esti programon!
  • Készítsetek egy minimum 5 perces “Snowattack beszámoló” videó-t!
  • Tudósítsátok végig a Snowattack Fesztivált, minimum 50 poszt vagy story a csapattól! Kötelező a @snowattack #bandakhaboruja jelölés használata

Jelentkezés:
2019.10.01-ig a puskas.marton@meex.hu e-mail címen a csapat nevének, csapattagok megadásával.

Feltöltési határidő: 2020.02.28

Az elkészült dokumentációkat a puskas.marton@meex.hu e-mail címre kell továbbítani!

A marketinges és média munkatársakból álló szakmai zsűri 2020.03.31-én hirdeti ki a Háború abszolút győztesét. Kalandra fel, jelentkezzetek és induljon a harc!

 

Már mész is?

Csapj le az Early Bird Diákcsomagokra már 299 Euro-ért! Ha gyors vagy akkor akár az első 100 vásárló közé is bekerülhetsz és Tiéd lehet egy szuper merch csomag is!
Amennyiben szeretnél értesülni ajánlatainkról és híreinkről, kérjük add meg hozzájárulásod az alul található négyzet bejelölésével.

Hozzájárulok ahhoz, hogy a Festival Travel International Kft az általam megadott e-mail címre általános, vagy a korábbi vásárlásaim illetve érdeklődéseim alapján testreszabott hírlevelet, reklámokat, elektronikus hirdetést és egyéb tájékoztatásokat és ajánlatokat küldjön, vagy egyébként megkeressen a Festival Travel International Kft és partnerei által forgalmazott termékekről és nyújtott szolgáltatásokról. Tudomásul veszem, hogy hozzájárulásomat bármikor indoklás és korlátozás nélkül visszavonhatom az info@meex.hu e-mailcímre vagy a 1095 Budapest, Soroksári út 48 postai címre küldött üzenettel, illetve az adatkezelés részletes feltételeit a Festival Travel International Kft adatkezelési tájékoztatója tartalmazza, amely a https://meex.hu/adatvedelem weboldalon érhető el.