Kövess minket
Facebook Logo
index background
logo

Aprés Ski bulik

A legjobb Aprés Ski bulik várnak a Snowattacken!

Ha azt mondjuk síelés, először talán a meredek lejtők és a hófödte hegycsúcsok jutnak az eszedbe, illetve a nappali feltöltődés és éjszakai pihenés. Azonban nem szabad megfeledkezni arról sem, hogy a síparadicsomok élete nem áll meg azután, hogy a pályák bezártak, sőt, ilyenkor éled fel igazán!

Pályáról egyből a buliba?

Nincs akadálya! Tudtad, hogy a franciáknak külön fogalmuk van rá? Ez nem más, mint az Aprés Ski. 

Hogy mi is az? Röviden: 15:00-19:00 között, legtöbbször a pályákon vagy azok alján található hüttékben a megfelelő zenei ritmusokra iszunk és csapatjuk. 😊  

Bár ez a tipikus, de nincs pontos meghatározása annak, hogy hogyan is kell zajlania egy Aprés Ski partynak. Ez csak rád és a baráti társaságodra van bízva! Ha Ti jobban élvezitek a csendes közös iszogatást vagy akár egy erősebben meghúzott délutánt, mind a kettőt definiálhatjuk Aprés Ski bulinak.

col1 pic
col2 pic

Hol tapasztalhatod meg az Aprés Ski élményt a Snowattacken?

A napközbeni mulatozás már a pályákon kezdődik, ahol szinte az összes hüttében lehetőséged nyílik rá!

col1 pic

Elsőként a Le Refuge des Glaciers-t ajánljuk, amely 3200 magason található, ahova 2024-ben is tervezzük elhozni a legmenőbb neveket! A lélegzetállító kilátás mellett élvezheted a legjobb dallamokat és a legfinomabb ételeket, italokat.

Nem csak a hegy tetején találkozhattok Snowattack fellépőkkel, hanem a Chalet de la Toura is, amely 2024-ben debütál, mint Snowattack aprés ski bulihely. 2600 méter magasan vár benneteket a Jandri felvonótól mindössze 200 méterre.

Ha valaki a Le Diable felvonóval közlekedik, Neki mindenképp ajánljuk, hogy lessen be a Le Diable au Coeur michelin csillagos étterembe és bárba is.

A pálya alján Les deux Alpes legközkedveltebb Aprés Ski helye található, az Umbrella bar. Délután 16:00-tól egészen 19:00-ig óráig DJ-kkel várnak minden érdeklődőt. Ha még soha nem voltál Aprés Ski buliban, akkor elsőre mindenképp ezt ajánljuk Neked!😉

Dedikált Snowattack fellépők ütemeire pedig itt is bulizhatsz a hét folyamán!

Ha még több bulira vágynál, mielőtt leveszed a síbakancsot, akkor érdemes végigcsekkolnod Les deux Alpes további bárjait is. Az általunk ajánlott helyekről EZEN A WEBOLDALON találsz egy listát! 

col2 pic


logo

15 éves

tapasztalat

250 000

elégedett ügyfél

Átfogó

partnerhálózat Európában

Flexibilis

fizetési kondíciók

Igényre

szabott utazások

FESTIVAL TRAVEL INTERNATIONAL KFT.

1055 Budapest, Szent István körút 29.

Nyitva: H-P 9:00-17:00

Engedélyszám: U-001407

Telefon: +36 70 339 6339

E-mail: info@snowattack.hu

A Festival Travel a Sziget Zrt. és a Meex Group része.

Készítette az alphapro.hu