Aprés Ski bulik
Aprés Ski bulik

A legjobb Aprés Ski bulik várnak a Snowattacken!

Ha azt mondjuk síelés, először talán a meredek lejtők és a hófödte hegycsúcsok jutnak az eszedbe, illetve a nappali feltöltődés és éjszakai pihenés. Azonban nem szabad megfeledkezni arról sem, hogy a síparadicsomok élete nem áll meg azután, hogy a pályák bezártak, sőt, ilyenkor éled fel igazán!

Pályáról egyből a buliba?

Nincs akadálya! Tudtad, hogy a franciáknak külön fogalmuk van rá? Ez nem más, mint az Aprés Ski. 

Hogy mi is az? Röviden: 15:00-19:00 között, legtöbbször a pályákon vagy azok alján található hüttékben a megfelelő zenei ritmusokra iszunk és csapatjuk. 😊  

Bár ez a tipikus, de nincs pontos meghatározása annak, hogy hogyan is kell zajlania egy Aprés Ski partynak. Ez csak rád és a baráti társaságodra van bízva! Ha Ti jobban élvezitek a csendes közös iszogatást vagy akár egy erősebben meghúzott délutánt, mind a kettőt definiálhatjuk Aprés Ski bulinak.

Hol tapasztalhatod meg az Aprés Ski élményt a Snowattacken?

A napközbeni mulatozás már a pályákon kezdődik, ahol szinte az összes hüttében lehetőséged nyílik rá!

Aprés Ski a hegytetőn

Elsőként a Le Refuge des Glaciers-t ajánljuk, amely 3200 magason található, ahova 2024-ben is tervezzük elhozni a legmenőbb neveket! A lélegzetállító kilátás mellett élvezheted a legjobb dallamokat és a legfinomabb ételeket, italokat.

Nem csak a hegy tetején találkozhattok Snowattack fellépőkkel, hanem a Chalet de la Toura is, amely 2024-ben debütál, mint Snowattack aprés ski bulihely. 2600 méter magasan vár benneteket a Jandri felvonótól mindössze 200 méterre.

Jó hír a Pano Bar kedvelőinek! Nem kell megválnunk a Les Deux Alpes területén zajló építkezések miatt kedvelt aprés ski helyünktől, hiszen a Pano Bar kollaborációra lép a Chalet de la Touraval.

Ha valaki a Le Diable felvonóval közlekedik, Neki mindenképp ajánljuk, hogy lessen be a Le Diable au Coeur michelin csillagos étterembe és bárba is.

Aprés Ski a városban

A pálya alján Les deux Alpes legközkedveltebb Aprés Ski helye található, az Umbrella bar. Délután 16:00-tól egészen 19:00-ig óráig DJ-kkel várnak minden érdeklődőt. Ha még soha nem voltál Aprés Ski buliban, akkor elsőre mindenképp ezt ajánljuk Neked!😉

Dedikált Snowattack fellépők ütemeire pedig itt is bulizhatsz a hét folyamán!

Ha még több bulira vágynál, mielőtt leveszed a síbakancsot, akkor érdemes végigcsekkolnod Les deux Alpes további bárjait is. Az általunk ajánlott helyekről EZEN A WEBOLDALON találsz egy listát! 

Youtube video: