Aprés Ski bulik
Aprés Ski bulik

A legjobb Aprés Ski bulik várnak a Snowattacken!

Ha azt mondjuk síelés, először talán a meredek lejtők és a hófödte hegycsúcsok jutnak az eszedbe, illetve a nappali feltöltődés és éjszakai pihenés. Azonban nem szabad megfeledkezni arról sem, hogy a síparadicsomok élete nem áll meg azután, hogy a pályák bezártak, sőt, ilyenkor éled fel igazán!

Pályáról egyből a buliba?

Nincs akadálya! Tudtad, hogy a franciáknak külön fogalmuk van rá? Ez nem más, mint az Aprés Ski. 

Hogy mi is az? Röviden: 15:00-19:00 között, legtöbbször a pályákon vagy azok alján található hüttékben a megfelelő zenei ritmusokra iszunk és csapatjuk. 😊  

Bár ez a tipikus, de nincs pontos meghatározása annak, hogy hogyan is kell zajlania egy Aprés Ski partynak. Ez csak rád és a baráti társaságodra van bízva! Ha Ti jobban élvezitek a csendes közös iszogatást vagy akár egy erősebben meghúzott délutánt, mind a kettőt definiálhatjuk Aprés Ski bulinak.

Hol tapasztalhatod meg az Aprés Ski élményt a Snowattacken?

Aprés Ski a városban

Már rögtön a pálya alján Les deux Alpes legközkedveltebb Aprés Ski helye található, az Umbrella bar.

Délután 16:00-tól egészen 19:00-ig óráig különböző felépőkkel várnak minden érdeklődőt, hogy egy tökéletes befejezést adjanak a napnak. Ha még soha nem voltál Aprés Ski buliban, akkor elsőre mindenképp ezt ajánljuk Neked!😉

Ha még több bulira vágynál, mielőtt leveszed a síbakancsot, akkor érdemes végigcsekkolnod Les deux Alpes további bárjait is. Az általunk ajánlott helyekről EZEN A WEBOLDALON találsz egy listát! 

Youtube video: