Válaszd fullos Clarines csomagunkat a maximális Snowattack élményért! 🥳

Fullos Clarines csomag 6 fő részére:

A csomag tartalmazza:

 • az apartmant a Les Clarines szálláson,
 • a Snowattack és a party upgrade karszalagot, ami feljogosít a nappali, esti programokon, illetve a bulikon történő részvételre,
 • a buszos utazást Budapestről,
 • a 6 napos Grand Galaxie síbérletet

A csomagár nem tartalmazza a foglaláskor fizetendő:

 • admin díj: 20 €/fő
 • helyi szolgáltatási díj: mely tartalmazza már az IFA-t is: 20€/fő

Amennyiben nem teljes létszámban töltitek meg az apartmant, ne feledjétek hozzáadni az ,,Üreságy kedvezmény"-t az extra szolgáltatások közül.

Lefoglalnád csomagodat, de félsz hogy ütközni fog a vizsgáiddal? - NE AGGÓDJ!

VIZSGAVÉDELEM MINDEN FULLOS DIÁKCSOMAGHOZ
 • amennyiben bemutatsz egy igazolást, hogy vizsgaidőpontod ütközik a Snowattack időpontjával és nincs lehetőség más időpontban felvenni a vizsgát, akkor költségmentesen módosítjuk a nevet egy másik utazó nevére vagy amennyiben ez nem lehetséges, akkor visszatérítjük az egy főre jutó részvételi díjat (admin díj kivételével) és a csapattagoknak nem kell kifizetni az üreságy kedvezményt.
 • a vizsgavédelem adott főre vonatkozik, más csapattagok vagy nem diákok nem vehetik igénybe egy adott utazóra hivatkozva
 • Kizárólag a fullos csomagokra vonatkozik
 • Az ajánlat december 15-ig érvényes

Fontos, hogy minden kedvezmény csak akkor érvényesíthető, ha a kedvezmény adott időszakában regisztrálnak a csapat tagai, így ajánljuk, hogy ezt mindenki a foglalás után a lehető leghamarabb tegye meg!

Fullos Clarines csomag - 6 fő részére
Az ár tartalmazza a szállást 6 fő részére, a Snowattack karszalagot, party upgrade karszalagot, 6 napos síbérletet és a buszos utazást Budapestről.

A csomagot azoknak ajánljuk, akik közel szeretnének lakni a felvonókhoz és a bulikhoz, valamint akiknek fontos a kényelem. Diákoknak extra kedvezmény!

5 394 €
4 494 €
749 €/fő

Információk a Les Clarines szállásról

KIEMELT JELLEMZŐK

PÁLYASZÁLLÁS, WELLNESS

Snowattack Fesztivál bázisa, mely 2021. decemberében nyitotta meg kapuit a Les Deux Alpes-ra érkező vendégek előtt! Luxus komplexum spa részleggel, modern berendezésű apartmanokkal. Közvetlenül a Super Venosc felvonó mellett, közel a központhoz.

 

ELHELYEZKEDÉS

 • Les Deux Alpes központja kb.: 10 perc sétával elérhető.
 • Közvetlenül a Super Venosc ülős felvonó mellett!
 • Csak 600 méterre az Umbrella bártól, az aprés ski partik központjától
 • 1100 méter a központi bulihely

FELSZERELTSÉG

155 luxus apartmanból álló komplexum, mely 2021.december 21-én nyitotta meg kapuit. A lobbyban található 24 órás recepció kandallóval és ízléses dekorációval van díszítve. Spa és wellness részlege szaunával és hammammal, fűtött benti és kinti medencével, sítárolóval, privát parkolóval várja vendégeit. A privát, fedett parkoló ára 70€/hét, melyet a szállás recepcióján lehet igényelni és fizetni. A szállás recepcióján fondue és raclette bérelhető.

SZOBÁK

Luxus apartmanok modern, ízléses berendezéssel, ingyenes WIFI-vel. Ágynemű és törölköző mindegyik apartmanban biztosított. Az étkezőkben található kihúzható kanapé mérete kisebb egy átlagos franciaágynál! A dupla ágyakhoz minden esetben dupla takaró jár (1 nagy!). Az előszobában található ágyak külön ajtóval nem zárható lakrészben vannak. 

Választható szobatípusok: 4 - 6 - 8 - 10 fős apartmanok

HELYSZÍNEN FIZETENDŐ

A szálláson kaució fizetése szükséges, mely a szoba sértetlen átadása esetén visszajár. A kaució összege 800€/apartman. Készpénzben és bankkártyával is fizethető (feloldás ideje 30-40 nap). A szoba átvételének feltétele a teljes kaució összegének kiegyenlítése.

A helyszínen extra törölköző 8€ ellenében igényelhetó.

Wellness részlegen elérhetőek különböző kezelések és masszázs szolgáltatások.

Fedett parkoló 70€ ellenében igényelhető a tartózkodás teljes időtartamára.

TOVÁBBI FONTOS INFORMÁCIÓ

A végtakarítást nem tartalmazza a szállás ára. Amennyiben a szállás nem megfelelő állapotban kerül visszaadásra, a szállásadó számára 4 fős apartman esetén 240 euró, 6 fős apartman esetén 280 euró, 8 fős apartman esetén pedig 300 euró fizetendő, melyet a kaució összegéből vonnak le. A konyha nem megfelelő állapotban történő visszaadása esetén 100 euró kerül levonásra a kaució összegéből.

A távozás napján a lehúzott ágynemű huzatot, valamint a törölközőket a recepción átvehető zsákokban kell elhelyezni, a szemetet pedig a szállás előtt található konténerekbe üríteni! Fontos, hogy a hét folyamán nem kerülhet ki szemeteszsák a folyosókra, ellenkező esetben a szállásadó extra költséget számol fel!

A közös helyiségekben, recepción, folyosókon, valamint az apartmanokban sí/snowboard cipőben közlekedni, illetve dohányozni szigorúan tilos! Az apartmanok előtt sí/snowboard felszerelést kint hagyni/tárolni szigorúan tilos, minden esetben kaució levonással jár!