FULLOS BASIC CSOMAG
FULLOS BASIC CSOMAG

Válaszd Fullos Basic csomagjainkat a maximális Snowattack élményért!🥳

Fullos Basic csomag 4 - 6 - 8 fő részére:

A csomag tartalmazza:

 • az apartmant a Multi Residence 1650 szálláson,
 • a Snowattack és Party upgrade karszalagot, ami feljogosít a nappali, esti programokon, illetve a bulikon történő részvételre,
 •  a buszos utazást Budapestről,
 • a 6 napos Grand Galaxie síbérletet.

A csomagár nem tartalmazza és foglaláskor fizetendő:

 • admin díj: 20 € /fő. 
 • helyi szolgáltatási díj, mely tartalmazza már az IFA-t is: 20 € /fő

Amennyiben nem teljes létszámban töltitek meg az apartmant, ne feledjétek hozzárakni az „Üreságy kedvezmény”-t az extra szolgáltatások közül.

Fontos, hogy minden kedvezmény csak akkor érvényesíthető, ha a kedvezmény adott időszakában regisztrálnak a csapat tagjai. így ajánljuk, hogy ezt mindenki a foglalás után a lehető leghamarabb tegye meg!

Információk a Multi Residence 1650 szállásról

ELHELYEZKEDÉS

Alapfelszereltséggel rendelkező apartmanok Les Deux Alpes központjában, az 1650 m-en fekvő városrészben találhatóak elszórva.

Itt minden közel van! Sípályák, felvonók, korcsolyapálya, uszoda, éjszaka is kivilágított pálya, éttermek, kávézók, sörözők és az éjszakai élet színe-java, ezért is népszerű síelőink körében.

Az ide tartozó épület komplexumok: Pleind Süd, Cote Brune, Meijotel, Andromede, Bluets, Champame, Sappey, Alpina Lodge, L'Alba

  SZOBÁK

  A szobák alapfelszereltséggel rendelkeznek. Található bennük többcsatornás TV is, míg a teakonyhában mosogatógép, főzőlapok és étkészlet biztosított. Valamint egy magán fürdőszoba szintén rendelkezésre áll. A szobákhoz állítható ágyak, kanapéágyak és emeletes ágyak tartoznak, továbbá párnázott matracok, ágynemű és zárható szekrények.

  szobatípusba tartozó szobák egyediek, ezért kialakításukban eltérőek lehetnek. Az étkezőkben található kihúzható kanapé mérete kisebb egy átlagos franciaágynál! A dupla ágyakhoz minden esetben dupla takaró jár (1 nagy!). Az alvó niche jelentése alvó fülke, amely nem rendelkezik külön ajtóval, azaz külön ajtóval nem zárható lakrész.

  Választható szobatípusok: 4 fős stúdió, 6 fős apartman, 8 fős apartman.

  HELYSZÍNEN FIZETENDŐ

  A szálláson kaució fizetése szükséges, mely a szoba sértetlen átadása esetén visszajár. 100 € / ágy, a franciaágy és kanapéágy is 2-2 ágynak számít. A kaució lészpénzben és bankkártyával is fizethető (feloldás ideje 30-40 nap). A szoba átvételének feltétele a teljes kaució összegének kiegyenlítése.

  WIFI és végtakarítás igény esetén extra fizetendő!