Csomagajánlatok
Csomagajánlatok

Szállásaink már minden esetben tartalmazzák a Snowattack karszalagot!

A számotokra megfelelő szállás kiválasztása után tudsz válogatni az extra szolgáltatásaink közül, így semmi nem állhat az utadba, hogy kimaxold a tél legjobb hetét! Ha már előre összeállított csomagot szeretnél foglalni, akkor válaszd a fullos basic csomagunkat, ami tartalmazza a Snowattack karszalagot, a party upgrade karszalagot, a síbérletet, a buszos utazást és a szállást! Ha diák vagy, akkor a fullos basic csomag árából 80 euró/fő kedvezményt írunk jóvá!

Hasonlítsd össze az árakat könnyen letölthető ártáblázatunkkal!

SZÁLLÁSCSOMAGOK ÁRTÁBLA

FULLOS CSOMAGOK ÁRTÁBLA

Összeállított csomagok

ALL IN DIÁKCSOMAGOK

Az All In Diákcsomag mindent tartalmaz, ami diákoknak szükséges, hogy egy kihagyhatatlan és felejthetetlen élményben legyen részük a Snowattacken. Diákcsomagjainkat csak érvényes magyar diákigazolvánnyal rendelkező személy veheti igénybe.

ALL-IN Clarines Diákcsomag 4 - 6 fő részére

A csomag tartalmaz egy apartmant a Snowattack bázis szállásán, a Les Clarinesben! Már magába foglalja a Snowattack és Party karszalagot is, amelyek a hét legjobb bulijaiba engednek betekintést.

ALL-IN Basic csomag 4 - 6 - 8 fő részére

A csomag tartalmaz egy apartmant az Edelweiss szálláson, mely pályaközeli, frekventált helyen helyezkedik el. Már magába foglalja a Snowattack és Party karszalagot is, amelyek a hét legjobb bulijaiba engednek betekintést.

LA BELLE ETOILE FULLOS CSOMAG

A La Belle Etoile fullos csomag mindent tartalmaz, ami a felejthetetlen Snowattack élményhez szükséges: szállás egy központi elhelyezkedésű,pálya és buli közeli helyszínen, a La Belle Etoile hotelben REGGELIVEL, Snowattack karszalag, party upgrade karszalag, buszos utazás és 6 napos síbérlet.

LA BELLE ETOILE FULLOS DIÁKCSOMAG

Foglald le a La Belle Etoile fullos csomagot diákkedvezménnyel! La Belle Etoile diákcsomagjainkat csak érvényes magyar diákigazolvánnyal rendelkező személy veheti igénybe.A La Belle Etoile fullos csomag mindent tartalmaz, ami a felejthetetlen Snowattack élményhez szükséges: szállás egy központi elhelyezkedésű,pálya és buli közeli helyszínen, a La Belle Etoile hotelben REGGELIVEL, Snowattack karszalag, party upgrade karszalag, buszos utazás és 6 napos síbérlet.

FULLOS CLARINES CSOMAG

A Fullos Clarines csomag mindent tartalmaz, ami a felejthetetlen Snowattack élményhez szükséges: szállás a Snowattack fesztivál bázisa ,a központtól 10 perc sétára elhelyezkedő Les Clrines apartmanházban, Snowattack karszalag, party upgrade karszalag, buszos utazás és 6 napos síbérlet.

A K&H visszapénz szolgáltatásán keresztül akár a Snowattack jegyedből is pénzt kaphatsz vissza.

Nyiss számlát, fedezd fel a K&H visszapénz adta lehetőségeket és vedd meg a jegyed a Snowattackre az új K&H bankkártyáddal.

Az ajánlat más akciókkal vagy kedvezménykuponnal nem vonható össze és maximálisan igénybe vehető kedvezmény 30.000 Ft. A Snowattack ajánlat 2023.01.19.-ig él.

A tájékoztatás nem teljeskörű, részletekért kattints az „érdekel” gombra.

Összes szállásajánlatunk:

Szeretnénk felhívni a figyelmeteket az alábbi információkra:

Minden csomag foglalása esetén a honlapon szereplő ár abban az esetben érvényes, ha az adott csomagot annak teljes kapacitásával veszitek igénybe. A foglalás ára csak akkor végleges, ha az összes utas beregisztrált a foglalásba!

kedvezményeket, az adminisztrációs díjat és a helyi szolgáltatási díjat, amely az IFA-t már tartalmazza, csak a foglalás véglegesítése során adja hozzá a rendszer a foglaláshoz, valamint ezek a tételek is csak abban az esetben véglegesek, ha minden fő beregisztrált.  

A foglalás véglegesítése után a helyszínen fizetendő tételek (pl. kaució) megjelennek a listában, azonban ez a végösszegbe nem kerül beleszámításba, hiszen ezek a típusú összegek a helyszínen fizetendőek (szállástól függően pl. wifi, végtakarítás). Előzetes tájékoztatást a helyszínen fizetendő tételekről a szállásleírásokban találtok. 

Az alábbi listában találjátok az extra szolgáltatásaink árait, melyeket a szállás vagy csomag lefoglalása után adhattok hozzá a kosaratokhoz.