Kövess minket
Facebook Logo
index background
badge
logo

Útlemondási védelem

Foglalj biztonsággal

Mi az az útlemondási védelem?

Cégünk, azaz a Festival Travel International Kft. által kínált útlemondási védelem arra szolgál, hogy ha baleset, betegség esetén le kell mondanod az utazást, akkor elengedjük a kötbér mértékét, mely az utazási szerződés szerint aktuális lenne. A "Just chill" termékünk kifejezetten az útlemondásra vonatkozik, a "Max chill" pedig egy kombinált termék, mely a mi útlemondási védelmünk mellett tartalmazza az Európai Utazási Biztosító baleset-, betegség- és poggyász biztosítását is (Sí profi). Fontos, hogy ezen termékeket csak a foglalás napján kötheted meg, vagy ha utólag rakod hozzá a foglaláshoz, akkor vedd figyelembe hogy a megkötéstől számított 8. naptól lesz csak érvényes. A további feltételeket lent megtalálod!

Termékek

col1 pic
col2 pic

JUST CHILL: ÚTLEMONDÁSI VÉDELEM

A Festival Travel egyedi szolgáltatása útlemondásra vonatkozólag.

  • baleset, betegség esetén a szerződés szerinti bánatpénz (kötbér) visszafizetésre kerül orvosi igazolás ellenében az adott főre vonatkozóan (a megkötés előtt már létező betegség esetén nem érvényes)
  • COVID megbetegedésre is vonatkozik
  • egyszeri költségmentes névmódosításra ad lehetőséget
  • költségmentes módosítási lehetőség más Festival Travel termékre 2023. év végéig bezárólag
  • csak foglaláskor köthető meg, utólagos megkötés esetén 8 napon belül nem érvényesíthető a lemondás, a szolgáltatás nem lemondható

ÁRA: hamarosan!

Foglaláskor az Extra szolgáltatások között találod, miután kiválasztottad szállásod.

Lemondás esetén a termék ára nem jár vissza! Az útlemondási védelemre vonatkozó feltételeket az ÁSZF III./10. pontja tartalmazza.

MAX CHILL: ÚTLEMONDÁSI VÉDELEM + BALESET, BETEGSÉG, POGGYÁSZ BIZTOSÍTÁS AZ EUB-TÓL

Mindent tartalmaz, amit a Just chill + tartalmazza a Sí profi baleset, betegség poggyász biztosítást 10 napra az Európai Utaztatási Biztosítótól.

  • csak foglaláskor köthető meg, utólagos megkötés esetén 8 napon belül nem érvényesíthető a lemondás
  • a szolgáltatás nem lemondható

ÁRA: hamarosan!

Foglaláskor az Extra szolgáltatások között találod, miután kiválasztottad szállásod.

Lemondás esetén a termék ára nem jár vissza! Az útlemondási védelemre vonatkozó feltételeket az ÁSZF III./10. pontja tartalmazza.

Az utasbiztosításra vonatkozó feltételeket ITT megtekintheted.

Az utasbiztosításra vonatkozó termékismertetőt ITT megtekintheted.

Gyakori kérdések

Az útlemondási védelem az megfelel az útlemondási biztosításnak?

A Just chill termékünk a Festival Travel által nyújtott extra szolgáltatás, nem biztosítási termék. Ezzel az extra szolgáltatással lehetőséged van a bánatpénz 100%-os visszatérítésére (a szolgáltatás árát leszámítva), de kizárólag baleset vagy betegség esetén (ideértve a COVID-ot is) és orvosi igazolás ellenében.

Miért éri meg megkötni?

Amennyiben baleset vagy betegség esetén le kell mondanod az utazást két lehetőséged van: 1. Szerzel magad helyett egy másik embert, a névmódosítást pedig költségmentesen megcsináljuk, ha van Just chill vagy Max chill szolgáltatásod. Ezek nélkül csak költség ellenében. 2. A részvételi díj rád eső részére lemondás esetén kötbér fizetendő, ha nem kérted ezt a szolgáltatást. Ezzel viszont a bánatpénz mértékét is visszafizetjük neked, tehát biztonsággal foglalhatsz.

Lemondás esetén milyen dokumentumokra van szükség?

Az általad aláírt megrendelőlapot (amit a foglalásba belépve is le tudsz tölteni) és az orvosi igazolást kell elküldened. A diagnosztika dátuma nem lehet régebbi, mint a Just chill vagy Max chill szolgáltatás megkötésének a dátuma, illetve már korábban létező betegségek esetén nem érvényes.

Mi a különbség a Just chill és a Max chill termékünk között?

A Max chill termékünk mindent tartalmaz, amit a Jus chill + Sí profi baleset, betegség poggyász biztosítást 10 napra az Európai Utaztatási Biztosítótól, amit mi kötünk meg, neked semmi teendőd nincs vele.

Utólag is meg lehet kötni?

Igen, viszont ha utólag kötöd meg, akkor a megkötéstől számított 8 napon belül nem érvényes lemondás esetén, csak a 8. napon lép életbe.

Egy foglalásban lévőknek mindenkinek meg kell kötnie?

Nem feltétlenül, személyenként is meg tudjátok kötni, viszont csak arra a személyre érvényes, aki megkötötte, tehát névre szólóan.

Hogyan tudom megkötni?

A foglalási folyamatban, miután kiválasztottad a szállást, az extra szolgáltatások között találod a "Biztosítás" alpontban (felhívjuk a figyelmet, hogy csak a Max chill termékünk tartalmaz biztosítást, az útlemondási védelem a Festival Travel saját terméke). Itt létszámra ki tudjátok választani, hogy melyik termékből mennyit szeretnétek. A beregisztráló személy magának is megkötheti a foglalás napján, a felhasználói fiókba belépve.

Lemondható-e a Just chill és a Max chill termék?

Nem lemondható szolgáltatás. A Max chill terméket azonban módosíthatod ügyfélszolgálatunkon keresztül a Just chill termékre. Ebben az esetben igényed jelezd az info@festivaltravel.hu e-mail címen.

Mi van, ha repülővel utazok? Akkor is elég a Max chill-ben benne foglalt Sí profi BBP biztosítás?

Amennyiben repülővel utazol, akkor készítünk neked egy külön kalkulációt, amennyiben leadod igényed az info@snowattack.hu e-mail címre, ugyanis repülős utazás esetén a sí profi biztosítás nem fedezi poggyászkárt és poggyászkésedelmet, illetve egyéb repüléssel kapcsolatos eseményeket.


logo

15 éves

tapasztalat

250 000

elégedett ügyfél

Átfogó

partnerhálózat Európában

Flexibilis

fizetési kondíciók

Igényre

szabott utazások

FESTIVAL TRAVEL INTERNATIONAL KFT.

1055 Budapest, Szent István körút 29.

Nyitva: H-P 9:00-17:00

Engedélyszám: U-001407

Telefon: +36 70 339 6339

E-mail: info@snowattack.hu

A Festival Travel a Sziget Zrt. és a Meex Group része.

Készítette az alphapro.hu