Kövess minket
Facebook Logo
index background
badge
logo

Baleset-, Betegség-, és Poggyász Biztosítás

Partnerünk, az EUB-Assistance a nap 24 órájában, az év 365 napján készen áll arra, hogy segítséget nyújtson Neked, bárhol is legyél a világban!

AZ UTASBIZTOSÍTÁS HIÁNYÁBÓL EREDŐ KÁROKÉRT A FESTIVAL TRAVEL FELELŐSSÉGET NEM VÁLLAL!

A biztosításkötés feltétele, hogy rendelkezz TB-vel (Társadalom Biztosítás)!

BALESET-, BETEGSÉG- ÉS POGGYÁSZ BIZTOSÍTÁS

Saját magad és mások biztonsága érdekében javasoljuk, hogy a Snowattacken legyen érvényes BBP biztosításod!

Felhívjuk figyelmed, hogy a téli síutakra a klasszikus utasbiztosítás nem nyújt fedezetet.

Melyik típust válasszam?

EGT tagállamban TB-vel rendelkező magánszemélyek 3 típusból választhatnak.  A megfelelő szint kiválasztásához kérjük, vedd figyelembe a célország árszínvonalát, illetve egyéni igényeidet:

Felhívjuk a figyelmet, hogy az alábbi biztosítások repülős utazás esetén az Air&Cruise biztosítás köthető meg, melyet az info@snowattack.hu e-mail címen tudsz igényelni.

10 napos biztosítás: 2023. január 20-29.

  • Sí Sztár: 25€ /fő
  • Sí Profi: 32€ /fő
  • Sí Extra: 44€ /fő

8 napos biztosítás: 2023. január 21-28.

  • Sí Sztár: 20€ /fő
  • Sí Profi: 25€ /fő
  • Sí Extra: 35€ /fő

EGT tagállamban TB-vel nem rendelkező és EGT tagállamon kívüli országban TB-vel rendelkező magánszemélyeknek nem áll módunkban BBP biztosítást kötni!  

Bármilyen káresemény bekövetkeztétől számított 24 órán belül hívd fel a biztosítót, hogy az ügyintézésben tudjanak neked segíteni.

Rossz típus választása esetén, a típus módosítás díja 3 € / biztosítás.

COVID-19 FEDEZET

A Biztosító Európa és Világ-1 területi hatályon belül továbbra is – az adott termék szolgáltatási összeghatárain belül – 25 millió forintig vállalja járványos megbetegedések (ezen belül Covid-19) miatt felmerülő orvosi és mentési költségek térítését. A további szolgáltatásokra az adott termékre vonatkozó általános limitek érvényesek.

Ha az utas Covid-19 megbetegedése (pl. pozitív PCR teszt) miatt karanténba kerül, és emiatt nem tud az eredetileg tervezett időpontban hazautazni, akkor az EUB a „További utazási segítségnyújtás” részben szereplő „Hazautazás időpontjának változása betegség vagy baleset miatt” szolgáltatási limiteken belül megtéríti a szállás-többletköltségeket az érintett utasra és a vele együtt külföldön maradó utastársára vonatkozóan, valamint megszervezi a későbbi hazautazást, továbbá megtéríti az esetleges utazási többletköltségeket; a beteg utas számára a teljes összeget, az utastárs részére pedig a fenti szolgáltatásnál meghatározott limitig.

 

 

A TÉLISPORT BIZTOSÍTÁS A KÖVETKEZŐKET TARTALMAZZA:

-érvényes a népszerű téli sportokra: síelésre, snowboardozásra, szánkózásra, korcsolyázásra, motoros szánozásra, hóraftingra

-téli sporteszköz-fedezet, pl. sí- és snowboard-felszerelésre, korcsolyára, szánkóra - megemelt felelősségbiztosítás limitek

-síbérlet visszatérítése a biztosított balesete vagy kórházi tartózkodással járó betegsége esetén

-a mentőhelikopteres mentés költségeit is fedezi

-teljes körű baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás

-felelősség biztosítás és jogvédelem

A részletes biztosítási termékimertetőt ITT megtekintheted.

 

A KONZULI SZOLGÁLAT JAVASLATA:

Ajánlott, hogy a síelési szándékkal Franciaországba érkező állampolgárok megfelelő biztosítással rendelkezzenek: az “Európai Egészségbiztosító Kártya” (igényelhető indulás előtt OEP-től) mellett speciális kiegészítő poggyász-, baleset és mentési biztosítások megkötése is javasolt, mert ennek hiányában az esetleges, fedezet nélküli, gyakran tetemes költségek teljes egészében a balesetet szenvedett állampolgárra hárulnak. Alapvetően fontos a pályahasználatra, időjárásra, és különösen a lavinaveszélyre vonatkozó hatósági figyelmeztetések mindenkori tiszteletben tartása, az esetleges hatósági tilalmak naprakész megismerése és szigorú betartása.

logo

15 éves

tapasztalat

250 000

elégedett ügyfél

Átfogó

partnerhálózat Európában

Flexibilis

fizetési kondíciók

Igényre

szabott utazások

FESTIVAL TRAVEL INTERNATIONAL KFT.

1095 Budapest, Soroksári út 48.

Nyitva H-Cs 9:00-17:00

Engedélyszám: U-001407

Telefon: +36 70 339 6339

E-mail: info@snowattack.hu

A Festival Travel a Sziget Zrt. és a Meex Group része.

Készítette az alphapro.hu